Uppe med tuppen....

...nästan iallafall.....vaknade alldeles av mej själv, och faktiskt ganska tidigt, i morse....och har varit på jobbet och hämtat en bunt papper som jag glömt, ätit frukost och läst tidningarna......och så har jag fyllt i bunten med papper, för idag ska jag på Medarbetarsamtal hos chefen, en av dom.

Har inte riktigt förstått vad de här samtalet ska leda till, jag har fyllt i på papperen vad jag är bra på, hur jag samarbetar med mina arbetskamrater, vad jag tycker kan bli bättre på min arbetsplats.....ja där har vi ju såklart en sak samtalet kan leda till, förbättringar och så.....men jag vet inte hur mycket förbättringar de kan bli i tex samarbetet med mina arbetskamrater, vilka arbetskamrater?? jag jobbar ju ensam mest hela nätterna.

Sen skulle jag ha varit iväg och tagit lite prover, har fått tid på sjukhuset, dom ska väl kolla hur jag mår efter graviditeten, ja graviditeten 2001, med min son. Eller de började redan 1999 med första graviditeten, jag fick en sjuhelv... klåda, så dom tog en massa prover, och de visade sej att min lever inte riktigt ville vara med.....så ännu mera prover togs, och ingen fattade nånting. Dom frågade om jag provat droger, om jag drack mycket alkohol.....HAHA!!...JAG??...och så tog dom mera prover som skickades land och rike runt, men ingen bra förklaring....hormonerna var de enda dom kom på.

Sen när Amanda föddes så försvann klådan och levervärdena började återgå till de normala,  MEN så blev jag gravid igen och samma sak hände, men värre.....mera prover och levervärden som var fel åt alla håll....och jag kliade och kliade och kliade...och sov inget.....
Är så avundsjuk på dom som hade härliga graviditeter....jag bara kliade och spydde jag....

Nåja, Emil föddes och klådan försvann POFF!....men värdena blev inte normala lika fort...och därför kollar dom mej fortfarande med jämna mellanrum....sist var nog 2 år sen och då var fortfarande inte värdena helt normala, får se hur dom är nu då.

Träffade förresten den första läkaren jag hade på Specialistmödravården för ett tag sen, och hon minns mej.....så här sa hon:
-Jag minns dej, för dina värden började precis bli normala och då gick du och blev med barn igen!!!....
de är trevligt att vara ihågkommen...*S*

Läkarna menar att de beror på de här mystiska att Emil föddes 6 veckor för tidigt, min kropp orkade inte med mera....så jag har stränga order att OM jag ens funderar på att bli gravid igen så måste jag kontakta dom.....kan leda till missfall... och så får jag inte ta några som helst hormoner så jag rubbar värdena mer än dom är rubbade redan.

De var väl intressant va??....min sjukdomshistoria, de var inte riktigt meningen, men de bara blev så...*S*

NU ska jag ge mej in i Emils rum igen....känns rätt idag. :-)
Kram

Kommentarer
Postat av: Jannike

Vilket strul! Men det är ju bra att dom kollar upp dig - jag hade sån där extrem klåda när jag väntade Jesper, och fick precis som du uppgiften att levern inte orkar med hormonomställningen, och att jag aldrig skulle använda P-piller eller Mini-piller efteråt... Och så har det fått bli1



Lycka till!! Kramis från Jannike

Postat av: Emma

Haha, ja. de va allt nått att bli ihågkommen för! xD Lite onödigt fakta följer: Bunt betyder färgglad på tyska!

(Du skrev nått om en pappersbunt i början. Tänkte bara påpeka det lite sådär onödigt. Men bunt låter mer som gråbrunt trist. Men om du har en tråkig pappers bunt framför dig nån gång så tänk på den tyska betydelsen så blir allt mkt ljsare! xD) Kram

2008-09-04 @ 15:23:32
URL: http://emadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback