Sorglig??...jag??

Undrar om man kan räknas som en sorglig, eller patetisk person, när man sitter utanför dansstället och lyssnar och ser alla andra dansa innanför fönstren??....för se ni, de gjorde jag igår.
Fast jag har mina randiga skäl, jag jobbade ju så jag kunde inte gå på nån dans....men när jag åkte förbi, och hade en lugn stund kunde jag inte låta bli att åka upp på parkeringen och lyssna och titta lite.
Hade nog flirtat in mej också om jag inte hade haft så fantastiskt snygga kläder på mej...jobbarstassen förstår ni...*S*
Iallafall så satt jag i bilen och log för mej själv när jag såg mina bekanta dansa förbi....som sagt...sorgligt??..patetiskt??

Och nu sitter jag här.....är väl inte så mycket mera upplyftande de heller....men de är dag mellan jobbarnätter, och då infinner sej oftast inte nån större lust till nånting, de är mest en "resa" mellan arbetspassen, ja DE är för sorgligt de ser jag ju själv när jag skriver de så här...*S*

Igår var jag på stan med dottern, hon hade fått pengar av momma och moffa i en tidig födelsedagspresent, så vi var ner och köpte lite kläder, tänk va kul de är att handla kläder, iallafall till barna, men inte till mej själv. Så nu har hon nya byxor och tröjor, och de var så fint. :-)

Allvarligt talat, jag verkar inte ha så mycket mera att skriva...
Jo en sak.....tänkte först inte skriva om de här för de är baske mej så pinsamt, men jag får väl bjuda på de....

Jag hade ju plockat fram en massa kartonger och grejer ur klädkammaren för en storstädning, så igår satte jag mej på golvet med 2 av kartongerna och började rensa ur, de var en massa kort, ramar och annat jox. Där fanns bla gratulationskort till barna från födelsedagar, sånt som jag sparar i varsin låda åt dom, tillsammans med nappar och annat som är personligt som dom ska få när dom blir stora.

Nåja, mitt ibland de där hittade jag ett Grattis-kuvert till Emil på hans dop dag......med 200kr i!!!!!!!!!
Ja Grattis Emil på dopdagen, de var ju bara 7 år sen.....*S*
Daniel hånade mej och fråga om de var sedlar som fortfarande gick att använda....så kul man kan va då!!!
De enda positiva är att han är ju nog gammal att bestämma själv vad han vill ha i doppresent nu....och de lär ju knappast bli nått silverarmband eller sparbössa i tenn....*S*

Så.....nu har jag inget mer pinsamt att bjuda på idag....men jag återkommer med nya friska tag nån annan dag. :-)

Kram på er

Vad händer här då?

Jag har varit på djuraffären idag och hämtat 2 Palettciklidhonor till dom 2 hanar jag redan har i akvariet, ja men hur trist måste de inte vara att vara leksugen och sen finns de ingen att leka med, men nu ska dom få leka bäst dom vill. :-)
Och sen ska dom få kokosnötter också.....nej dom ska inte äta dom, jag ska lägga skalen  på botten, som grottor åt dom, så kanske de blir små Palettcikliderbebisar så småningom.
Ska bli kul att se om dom fattar tycke för varann, och att dom lyckas yngla av sej, för de om något måste ju bevisa att dom trivs.

Annars då?
Tja, de är jobbarvecka den här veckan, så de blir liksom inte så mycket mera, jag har varken lust eller ork, fast nog borde jag, för jag rev ut en massa kartonger och grejer från klädkammaren i söndags, och allt står fortfarande kvar ute i hallen, men de ska ju sorteras.......kastas.....ut i förrådet.....köra ner på Kupan.....läggas nån annanstans....ges bort....osv, osv. Har iallafall varit ner på Kupan en sväng, lämnade en stor kasse kläder som jag växt ur åt ena eller andra hållet.....och när jag gick tillbaka till bilen hade jag med 3 nyinköpta böcker :-)
Gillar när böckerna kostar 10-15kr, och de gör min plånbok också :-)

Nu börjar de mörkna rejält ute, de är ingen höjdare dessa höstkvällar när man ska iväg och jobba, är jag ledig har jag inget emot mörka kvällar, men jag ska snart cykla iväg och göra mina 10 timmar jobb, och DE är inte så frestande när de är mörkt, mörkt, mörkt ute. Hemma med soffa, te och en filt, då är hösten härlig :-)

Kram på er.


Ett färdigt kort till. :-)

Ja nu har jag pysslat ihop ett kort till, som jag faktiskt är väldigt nöjd med, med tanke på att jag inte har så mycket material att använda mej av än så länge.

De är till min dotter som fyller 9 år i oktober, jag har inga nya kort på henne, eftersom de mesta är digitalt, och jag inte framkallat nåt av dom än....så jag tog ett gammalt kort på henne, från hennes första födelsedag och så har jag skrivit:
"Din första".....på framsidan, sen fortsätter det...."födelsedag, jag minns den som igår, och nu är det dags att fylla 9 år"

Så här blev resultatet:

framsidan....



och insidan....



Flätorna och fjärilarna är från ett papper som jag suttit och klippt ut, sen har jag limmat ett rosa band runt lappen med texten, lappen är också från samma papper.
Bokstäverna på insidan är mörkrosa och mörkgrå, inte svarta som dom ser ut på bilden.

Så.....vad tycks?? :-)
Kram

Söndagsutflykt...

Jag tog mej en tur med cykeln idag också, in till stan, cyklade den fina gång- och cykelvägen som går längs Storsjön....
...och foton tog jag..... :-)

                           

                           

                           

               

               

               

                           

               

Kram

Scrapbooking...

...var nått jag bara hört talas om men inte visste vad de var.....men nu vet jag....iallafall en del, för jag är numera medlem i Svensk Scrapbooking, och där finns det massor med kreativa människor, och jag har nu tänkt kasta mej in i detta och testa.....och idag har jag gjort mitt allra första kort som min mammas vännina ska få, för hon har skjutit en 20-taggare (älg alltså...*S*)......och visat karlarna var skåpet ska stå!

I plastfickan till höger sitter ett tidningsurklipp på storjägaren själv med beviset.....:)

Har varit försiktig, kanske tom. feg, med att sätta dit blommor och rosetter och div annat, tyckte de passade bättre med lite lagom så där när de gäller nått så "manligt" som älgjakt, om ni förstår vad jag menar. *S*

De var iallafall jätte kul att göra kortet, gillar att de är "lager på lager", de ger kortet en helt annan känsla, och så blir de ju så personligt. Så nu ska jag leta mer inspiration på forumet och göra fler, för de här var inte sista gången.

Och nu mina vänner vill jag ha kritik, både positiv och negativ, Tack! :-)

           

Kram

Rönnbär

Har blivit inspirerad att ge mej ut och plocka lite rönnbärskvistar, så idag tog jag en cykeltur i de vackra vädret, tyvärr blev de bara ett kort från själva cykelturen och de är på väg ner mot Storsjön.

        


Här kommer några bilder på vad jag gjorde med kvistarna sen.

                   

                   


De här kortet blev lite mörkt....

                   


....men så här ser värmeljushållarna ut med lite rönnbär istället för värmeljus.

                   


Och till sist ett med fotografen på också.... :-)

                   

Kram

Förändringar....

...ja nu gäller de inte lägenheten, inte just nu iallafall, nej nu är de mina barn de gäller......dom ska byta skola.

De är inget fel på skolan dom går i nu, tvärtom, dom trivs med både skola och lärare och alltihop, men dom börjar bli trötta på den långa skolvägen, och nu är snart vintern här och då blir de ännu jobbigare, så nu vill dom byta till skolan som är alldeles intill vårt område.
Dessutom så har dom många kompisar där redan eftersom grannbarnen går där.
Så from. början av november så är de ny skola som gäller, så de ska bli spännande. :-)

Kram

Kul grej.....testa själva :-)

Mina mobilkontakter


Mobiltelefonfrågor tagna från Nannis



Har du kysst nummer sju?

Nej, och har inte haft några funderingar på de heller....*S*...men Annelie är trevlig :-)


Har du träffat nummer nio i veckan?

Annika bor i.....vad fasen var de nu då hon är och friar ett tag??.....så nej jag har inte träffat henne på lääääänge.


Älskar du nummer tio?

Näe....men en gammal flirt är han....*S* (undrar om de är dags att rensa mobilen.....*asg*)

Är nummer elva en sötnos?
Ja han är en riktig sötnos....en av mina danskavaljerer som var med till Malung.....fast han är Stockholmare ;-)

Är nummer femton en bästis?
Nej, men Britt är min mammas bästis :-)

Har nummer sexton gått i samma klass som du?
Nope, men vi jobbar på samma jobb, Carina och jag.

Brukar du hänga med nummer nitton?
Nej tyvärr, de var längesen.....vet inte varför, om jag gjort nått  :-(

Är nummer tjugo bra?
Jo, en snäll och go person.....

Gillar du nummer tjugosex?
Jätte mycket!!.....han har gett mej råd och tips och stöttat i mycket som har med "mitt gamla liv" att göra.....

Vet du om nummer trettioett har ett förhållande?
Gunilla??....jag vet inte, måste fråga henne nästa gång vi träffas.

Hur känner du nummer trettioåtta?

Jag och Dan gick usk-utbildningen tillsammans.

Är du intresserad av nummer fyrtiotvå?
Jag är intresserad vad Jenny gör nuförtiden, min plastbrors exfru.


Hur länge har du känt nummer fyrtionio?

Jobb-Markus står de, ja vi har väl känt varann i ca 3 år, för vi började jobba ungefär samtidigt på hemtjänsten.


De var de de.....skojsigt faktiskt.....testa ni också :-)
Kram


Besök....

              

Så här såg cykelstället utanför våran lägenhet ut igår eftermiddag, 3 av cyklarna tillhör familjen, resten av dom, alltså 4, var barn på besök...med andra ord, de var fullt hus här igår, som så många andra dagar. Men jag gillar de, för om cykelstället är fullt så tyder de på att mina barn har vänner, och har dom vänner då mår jag bra :-)
Kram


Raggningsförsök??

Vi sitter en bunt människor och glor på en skylt......vi väntar nervöst (iallafall jag) på att våra nummer ska lysa upp där på väggen.....vi har kollat så allt är okej.....vi vill inte verka oproffsiga.....
Så plötsligt står de där....mitt registreringsnummer....och de är dags att kasta sej in i lejonkulan.....jag är på Bilbesiktningen!!

Jajamänsan, idag var de dags för de årliga besöket, och när jag satt och väntade tänkte jag på hur vi ser ut när vi kommer dit.....vi parkerar, går in och knappar in att vi är där....vi sätter fast bilbälten, kollar så varningstriangeln ligger framme för att underlätta, de är proffsigt.....och sen sitter vi där och glor på skylten på väggen.
De var en väldig blandning av människor som satt där......och en fundering jag fick är att de kanske borde vara besikting på oss förare också....*S*

Hur de gick??
Ja, jag vet inte om de var ett raggningsförsök, men han besiktningsmannen tyckte jag skulle komma dit och hälsa på igen......fast riktigt så la han inte fram de....han gav mej att papper med lite text och en stämpel på, där tiderna för återbesiktning stod. Nåja, de lät ju trevligare med raggningsförsök än återbesiktning....*S*

Men bilen får "leva" ett tag till iallafall... :-)
Kram

Sovrummet, så gott som klart...

Ja nu börjar äntligen sovrummet vara klart, de ska till lite mera detaljer, men nu börjar de likna nått iallafall.

Emmas hylla är på plats nu.....men jag har hängt den på "fel" ledd, med flit alltså......ska se om jag hittar nått snyggt att ha i de höga smala facket.....

                    


Ovanför sängen hänger min skyddsängel som jag fått av Magda, den är så fin och har hängt vid min säng sen jag fick den och de är ett tag sen....tyvärr har lappen med visdomsorden ramlat bort och jag vet inte var den är.

                    


Här är min sida på sängen.....
jag har en tavla på väggen som jag köpte på Tradera som jag tycker är jätte fin, men Daniel tycker den är för religiös.... ja, smaken är olika....*S*
Det är en ängel som vakar över 2 barn på tavlan.....en skyddsängel till alltså. :-)

                    


Min fina klockradio, som är lite malplacerad eller hur??...*S*

                                    


Och här är den smala väggen bredvid dörren, en spegel som egetligen skulle stå på golvet men som pga platsbrist hänger på väggen, och på golvet ett Traderafynd igen, en sykorg.

                                  

Ja som sagt, de börjar likna nått nu.....men de små detaljerna är inte riktigt klara än. :-)
Kram

Gardinproblem....hjälp sökes....

Har satt upp gamla spetsgardiner, som jag fått av svärmor, i mitt sovrum, men nu vet jag inte hur jag ska ha dom???
Just nu hänger dom bara mot fönsterbrädan.....så snälla hjälp mej nån.....ska jag ha dom så eller ska jag försöka mej på nån uppsättning och isåfall hur ska jag göra?
Tips emottages tacksamt :-)





Gardinerna är ganska långa, ca 50cm nedanför fönsterbrädan.

Kram

Mitt nya akvarium

Ja nu är de på plats, mitt nya akvarium.....eller rättare sagt, de är väl fortfarande Daniels, de är bara så att de "flyttat in" innan ägaren :-)

Skulle försöka fota lite, men kan säga så här....fiskar är inte lätt at fota, de blev jätte suddiga..... och jag vill inte använda blixt första kvällen så jag skrämmer slag på dom...

Här är iallafall Daniel i full färd med att fylla karet och få igång pumparna....

         


Och här är de färdiga resultatet.....ser ni några fiskar överhuvudtaget??.....de ska vara 26 st där iallafall i varierande storlek :-)

         


Här har jag lyckats fånga en på bild.....men han/hon ville inte vända den vackra sidan till så de blev så där.....*S*

         

Bättre bilder kommer senare, ville bara visa vad vi pysslat med i helgen.
Kram

Dags för Youtube igen...

Inga kommentarer.....bara se och lyssna och njut......



Mindre bra dag...

Börjar med ett kort inlägg idag för att visa att jag fortfarande lever....

Sist jag skrev så skrev jag om torsdagen, att de skulle bli en bra dag.....och de blev de!!
Mötet gick jätte bra, och en sten lättade från mitt hjärta......sen var jag och lyssnade och tittade på, och insöp, Mia Törnblom, underbara människa!!....och de kanske jag skriver mer om sen....och så sist men inte minst, när jag kom från Folkets Hus så var Daniel här.....så torsdagen var en bra dag!
Men igår var en mindre bra dag....Daniel åkte hem, och strax innan de så passade jag på att köra min sons mobiltelefon i tvättmaskinen....
Japp, igår var en mindre bra dag.....

Bra dag!!

I morgon Torsdag blir en bra dag!!

Ja de vet jag, för de händer några positiva saker då, först ska jag iväg på morgonen och ordna med en sak som har med mitt gamla liv att göra, en sak som kommer att få mej att må bättre......tänk vilka underbara vänner man kan ha!!

Sen kl 13 är de Mia Törnblom..... :-)

OCH SÅ KOMMER DANIEL!!!!
ja han kommer redan i morgon.....de blev lite ändrat och jag är så glad över de.

Och i kväll åker min bil bort och blir borta på en weekendtripp.....ja, min bil lever ett eget liv utan "matte".....och när den kommer hem så hoppas jag den är redo för besiktningen som är nästa vecka. Går den inte igenom så väntar nog en avlivning, vet inte om jag vill lägga ner en massa pengar på den....men vi får se hur de går först.

De blev kort och konsist....inte riktigt likt mej...*S*
Kram

Förbaskade dator!!

Här skulle jag ju inte sitta, jag skulle bara in och kolla mailen, kolla Blocket (beroende??) och kolla bloggar (definitivt beroende!!...*S*).....jag skulle inte blogga, inte kolla Dansbandsdax, inte kolla Tradera och inte bli sittande här...men alternativet är städning så de är väl därför jag fastnade...*S*

Så nu har jag dragit igång Dansbandsdax musik, dom spelar dansmusik dygnet runt.....ja, man kan lyssna på dansmusik även utanför dansbanan, nackdelen är att de börjar spritta i dansmusklerna.....tur de är bara jag och marsvinen hemma, ingen som skrattar åt en eller skakar på huvet när jag börjar sjunga med och fötterna stampar takten....*S*

Så.....mer då?
På torsdag ska jag åka och lyssna på Mia Törnblom, ser fram emot de så mycket, jag är så imponerad av den människan, hon är så klok, så rolig och framförallt så enkel.....och hon får allt att låta lätt...och när man tänker efter så är nog mycket lättare än vad man tror, man försvårar så mycket i sitt liv. De är ju som nån klok människa sagt att varför oroa sej för nått som KANSKE kommer att hända, för i de flesta fall så oroar man sej i onödan. Tänk om man kunde intala sej de när man är mitt uppe i de.....då är de INTE lätt.
Får se hur mycket klokare jag är när jag kommer hem på torsdag eftermiddag...*S*

Nej, nu lär jag inte kunna dra ut på de längre, nu MÅSTE jag plocka ihop lite.....dvs städa. :-(
Kram på er


Jag har blivit nominerad :-)

                             

Jag har blivit nominerad, ja lite stolt blir jag allt att
Jannike gillar min blogg så pass att hon nominerat mej, Tack Jannike!!

Så här går nomineringen till:

1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.
2. Länka till personen du fick den ifrån!
3. Nominera minst 7 andra.
4. Länka till dom i inlägget.
5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg


Och nu är de alltså meningen att jag ska nominera minst 7 till, så nu ska jag ta mej en ordentlig funderare på vilka de blir, för jag har ett gäng som jag bara måste kolla varje dag, sen ska jag vara lika duktig som Jannike och motivera mina nomineringar....


Jag börjar väl med Jannikes blogg, min granne där borta i skogen, och dessutom bekant sedan unga år....som om vi är så gamla nu...*S*. En tjej som skriver om allt de som ligger henne varmt om hjärtat, och som händer runt henne och hennes familj, skojigheter blandat med mycket allvar, ibland så mycket allvar att tårarna rinner på oss läsare.

Nästa får bli min extradotter Emmas blogg, en tjej i början av livet, som sliter hårt på gymnasiet, jobbar på kvällarna och dessutom hurtar sej emellanåt med gym, simning och annat.....puh...förstår inte hur hon orkar. Hennes blogg måste jag kolla varje dag så jag ser vad hon har för sej där nere i Falun. :-)
Den tjejen kan skriva hon!!...*S*

Så har vi då Raskans blogg, min arbetskamrat eller vad vi ska kalla varann, vi jobbar iallafall ihop några timmar varje arbetsperiod, ids inte förklara närmare. Här har ni en tjej man inte sätter sej på, hon säger och skriver vad hon tycker och känner.....och de måste man läsa varje dag. Hon säger att jag skriver som jag pratar, men kolla in hennes blogg får ni se hur hon skriver....*S*

Opelnickans blogg är också en jag måste kolla varje dag, kommer inte ihåg hur de kommer sej att jag började läsa den, tror de är Raskans fel......de är mycket som är hennes fel.....men de här var en lyckträff. I den här bloggen finns många fina bilder på bla gamla bilar, nått som jag aldrig kan se mej mätt på, dessutom en mängd Youtube inslag, som gett mej många nostagi-trippar. :-)

Skogstrollet är också Raskans fel......och den bloggen måste jag också titta in på varje dag. Många fina bilder här också, men här är de hästkrafter av andra slag, här är de ÄKTA hästkrafter. Här handlar de om livet på landet, med djur och i natur.

Nannis har också en blogg som jag följer dagligen, hon skriver också om sitt liv, med glädje och bekymmer, och kärlek. Och där kan man få sej lite hårdrock för de verkar vara hennes grej :-)

Sen måste jag ju hålla koll på vad mina barns storebror med familj har för sej, och dom finns på Marika, Jockes och Julias familjeblogg.

Dom 2 sista nomineringarna skiljer sej en hel del från de andra, för dom här blogginnehavarna är inga bekanta, vilket jag nästan vill påstå att alla dom andra är, fast jag personligen inte träffat dom, bekantas bekanta, ni förstår vad jag menar.
Men dom sista hittade jag av en slump och nu är jag såld på dom båda 2, de är Linneagården och Danielsgården, dom här tjejerna har inspirerat mej så mycket nu när jag vill göra om i min lägenhet, ja ni måste bara titta in hos dom och se vilka inspirationskällor dessa bloggar är :-)

Ja de var de de.....
Nu är de bara att ladda inför sista jobbarnatten på ett tag, ser fram emot en lång ledighet nu.....och på fredag kommer Daniel upp, med bilen full med saker.....nej han ska inte flytta upp.....än.....men lite saker kommer de iallafall, så då får jag lite hjälp med mitt fixande och donande här....och sen kanske de kommer lite bilder på resultatet.

Kramar till er.

Sopsorteringsproblem

Då var proverna tagna, så nu är de bara att invänta resultatet, och de får jag om några veckor när jag ska träffa Dr.Dudz.....nånting.....allvarligt talat kommer jag inte ihåg namnet, men de var inget vanligt son-namn....vet inte ens om de är en man eller kvinna....spännande...*S*
Iallafall så snodde dom mej på 5 provrör blod....så nått borde dom väl få ut av de.

Sen tog jag en sväng på stan, tittade mest, men är de inte typiskt så säg, att man alltid hittar snygga kläder till bra pris när plånboken inte alls tycker man ska köpa nått, däremot när plånboken är full......skojar bara, men iallafall lite påfylld...då hittar jag aldrig nånting, iallafall inte till mej själv, men till barna hittar jag alltid.

Sen var jag ner på "gubbdagis", och kollade på plastbackar eller nått liknande, jag har kommit på att jag skulle vilja ha en ganska stor låda av nått slag på balkongen där jag kan ha min sopsortering, en låda där de får plats 3 papperspåsar, en för kartong, en för papper och en för plast/plåt/glas.....dom där kassarna tar sån plats annars. Och nej, jag kommer inte att gå och tömma dom oftare, för de blir inte av, så väl känner jag mej, och de erkänner jag :-)
En låda på balkongen vore perfekt....tips emottages tacksamt.

Och nu är de inte så många timmar i frihet kvar längre, för snart drar jobbarhelgen igång....med blandade känslor...tungt med 3 nätter i rad, men glädjande att sen är de långledigt, så de är väl bara att spotta upp sej och bita i de sura äpplet och ta sej i kragen och....osv...osv....*S*

Så nu får jag väl önska er alla en trevlig helg!
Kram på er

               


Akvarium

Måste visa en bild på akvariet som Daniel kommer med nästa helg, de är så fint, och bakgrunden är så häftig.....men växter och fiskar får jag fixa själv :-)
och bänken ingår såklart också.... :-)

                

Kram

Uppe med tuppen....

...nästan iallafall.....vaknade alldeles av mej själv, och faktiskt ganska tidigt, i morse....och har varit på jobbet och hämtat en bunt papper som jag glömt, ätit frukost och läst tidningarna......och så har jag fyllt i bunten med papper, för idag ska jag på Medarbetarsamtal hos chefen, en av dom.

Har inte riktigt förstått vad de här samtalet ska leda till, jag har fyllt i på papperen vad jag är bra på, hur jag samarbetar med mina arbetskamrater, vad jag tycker kan bli bättre på min arbetsplats.....ja där har vi ju såklart en sak samtalet kan leda till, förbättringar och så.....men jag vet inte hur mycket förbättringar de kan bli i tex samarbetet med mina arbetskamrater, vilka arbetskamrater?? jag jobbar ju ensam mest hela nätterna.

Sen skulle jag ha varit iväg och tagit lite prover, har fått tid på sjukhuset, dom ska väl kolla hur jag mår efter graviditeten, ja graviditeten 2001, med min son. Eller de började redan 1999 med första graviditeten, jag fick en sjuhelv... klåda, så dom tog en massa prover, och de visade sej att min lever inte riktigt ville vara med.....så ännu mera prover togs, och ingen fattade nånting. Dom frågade om jag provat droger, om jag drack mycket alkohol.....HAHA!!...JAG??...och så tog dom mera prover som skickades land och rike runt, men ingen bra förklaring....hormonerna var de enda dom kom på.

Sen när Amanda föddes så försvann klådan och levervärdena började återgå till de normala,  MEN så blev jag gravid igen och samma sak hände, men värre.....mera prover och levervärden som var fel åt alla håll....och jag kliade och kliade och kliade...och sov inget.....
Är så avundsjuk på dom som hade härliga graviditeter....jag bara kliade och spydde jag....

Nåja, Emil föddes och klådan försvann POFF!....men värdena blev inte normala lika fort...och därför kollar dom mej fortfarande med jämna mellanrum....sist var nog 2 år sen och då var fortfarande inte värdena helt normala, får se hur dom är nu då.

Träffade förresten den första läkaren jag hade på Specialistmödravården för ett tag sen, och hon minns mej.....så här sa hon:
-Jag minns dej, för dina värden började precis bli normala och då gick du och blev med barn igen!!!....
de är trevligt att vara ihågkommen...*S*

Läkarna menar att de beror på de här mystiska att Emil föddes 6 veckor för tidigt, min kropp orkade inte med mera....så jag har stränga order att OM jag ens funderar på att bli gravid igen så måste jag kontakta dom.....kan leda till missfall... och så får jag inte ta några som helst hormoner så jag rubbar värdena mer än dom är rubbade redan.

De var väl intressant va??....min sjukdomshistoria, de var inte riktigt meningen, men de bara blev så...*S*

NU ska jag ge mej in i Emils rum igen....känns rätt idag. :-)
Kram

Komaliknande tillstånd....

Ja de är väl ungefär vad jag är i nu....och nu blir de de gamla vanliga snacket om alla mina måsten och borden, och att jag liksom inte kommer till skott...eller rättare sagt jag kommer ju för fasen inte ens igång.

Har ett skrivbord som står i vardagsrummet som ska bort, ut härifrån snarast.....och ett skåp som jag nog blir av med på söndag, då kanske lusten kommer tillbaka. Emils rum börjar iallafall ta form, och jag är nöjd, ja tom mycket nöjd, får se vad han säger när han kommer hem....fast huvudsaken är väl att han har plats för Playstation och datorn....sen är resten ett mindre problem...*S*

Och nästa helg kommer Daniel upp, och då kommer ett akvarium, ett som är liiiite större än mitt....plus att de kommer lite mera saker, bla en hylla som Emma gjort som vi ska sätta upp i sovrummet...hmm??...måste fråga Emma när hon gjorde den.....
-Emma, när gjorde du den?? :-)

Och efter Emils rum måste Amandas rum få sej en omgång också.....vi håller på att rensa bort leksaker och spel och pussel som dom vuxit ifrån, och kläder som dom vuxit ur....sen blir de loppis :-)

Ja just ja, sen ska badrummet få sej en rejäl omgång....vet precis vad jag ska göra där....och där ska jag ta före och efter bilder, fast jag lär få skämma ögonen ur mej om jag ska visa upp hur de ser ut nu....*S*
men å andra sidan, ni kan ju inte se hur fint de blivit sen om jag inte visar hur de ser ut nu.....eller hur?

Men nu får de vara färdig suttit här för en stund.
Kram på er

Lyssnardags.....

Den här tjejen, Pink, har nyss kommit ut med en ny låt, "So what", som jag råkade höra på radion en natt, och som jag föll för direkt...som vanligt när de gäller henne, jag tycker verkligen hon är så bra. :-)

Men nu är de inte den låten jag vill ni ska lyssna på, utan en "gammal" låt med henne, en av mina absoluta favoriter, och då menar jag verkligen LYSSNA....lyssna på texten, och titta på bilderna.

Så varsågoda.....Dear Mr. President, med Pink.



Kram

Lite foton...

Daniel har ett litet ynkligt äppelträd på tomten, eller rättare sagt han har 2, men de ena är så litet så de går knappt att fota.....*S*...men här är de lite större iallafall.

                          

men går man lite närmare så ser de ut så här....

                  

Japp, de bär frukt iallafall :-)

                  

                       


Dragracing - med ett drag av allvar....

I söndags var vi på dragracing, vilken grej alltså....men ack så svårt att fota bilarna med en vanlig digitalkamera.... antingen var man för snabb, eller så var man som Daniel (han skyller på kameran), för långsam.

Nåja, här kommer lite bilder från söndagens evenemang, Marie memorial race.



















De var barn och ungdomar med och tävlade också....här nedan är de 2 tonårstjejer som tävlar...




Och här är en tuff MC-åkare som nog var nånstans i mina barns ålder :-)




Jag skulle fota lite fina bilar som stod still också, för såna fanns de gott om där också, men de glömdes bort, men här är iallafall ett snyggt ekipage. :-)




Och här nedanför är Maries bil, den stod uppställd på planen och där hängde också lite information om Marie Memorial Race och varför de startats.

Marie var, som jag skrev tidigare, SHRA Vansbro-Äppelbos sekreterare, och hon försvann mystiskt från familjens hem sommaren 2003, hon var 27 år. I 66 dagar sökte man efter henne, även hennes sambo var med och letade, och till slut hittade man henne nedgrävd på gården, under en roddbåt, bredvid barnens kaninburar. Sambon erkände senare att han mördat henne under ett gräl.
Och kvar var 2 barn......mer behöver jag inte säga va?....Livet kan va bra orättvist.....

Så nu kör man den här tävlingen i hennes ära, och alla överskottpengar går till hennes minnesfond, och dom pengarna används till att hjälpa andra människor på olika sätt.

Daniel berättade en sak för mej, att vinnaren i tävlingen i fjol skänkte sina vinstpengar till Maries barn... de finns änglar eller hur??



Kram
va rädda om er och era nära och kära.