Vaccinera eller inte, de är frågan...

Ja vilka problem man har, ska man vaccinera barna eller inte? Och nu har vi beslutat att göra de, och jag hoppas valet är de rätta, men för min egen del så hoppar jag över de, jag kanske kommer att ångra allt jag kommer att skriva nu, men då får jag skylla mej själv, och valet att inte vaccinera mej är helt och hållet mitt.

Jag har aldrig haft influensa, mina förkylningar brukar gå över på några dagar, feber är sällsynt och då varar den några timmar.....peppar, peppar...och dessutom så är jag inte så förtjust i att man ska vaccinera mot allt som kommer, ska vi göra de här varje år så måste de ju nån gång bli för mycket. De är samma sak som att jag tror att vi städar våra barn sjuka, alltså vi städar och ska ha så kliniskt rent så våra barn tål ju ingenting, för så mycket allergier, astma och liknande som finns nu, fanns de ju inte förut. I min klass fanns EN kille som var allergisk och hade astma.....de var ju sensation....nu har ju vart och varannat barn nån typ av allergi....och de måste ju bero på nått. Och de är hemskt att de blivit så, hur kommer de att bli framöver??

Nåja, de var mina åsikter, och jag skriver inte de här för att sätta igång nån diskussion, utan de är bara ett sorgligt konstaterande.

Nu till nått helt annat, eller kanske inte, för de har med hälsa att göra.....Jag tror jag måste sätta råttorna på diet. Ja dom börjar bli lite småfeta tycker jag, och de är inte bra, jag har gjort lite ändringar i inredningen i buren också så dom måste röra på sej mera, och så ska de bli mera "golvtid" för dom. Kanske skulle skaffa koppel till dom och ta med dom på promenad, poppis man skulle bli då va?... tror inte de....*S*

Men hallå! ser precis att en granne satt upp en julstjärna eller nått i fönstret....men de är väl liiiite tidigt, visserligen är de ju mörkt och skittrist ute så man kanske skulle lätta upp stämningen lite med ljusslingor och sånt, men jag tror jag väntar, eller tror och tror...jag väntar...de är ju inte så länge kvar nu.

Nähäpp, man kanske ska gå och väcka upp barna då.
Kramen

De e måååååndagmorgon.....

Ja de blir inte skrivet här ofta, inte för att de inte händer nått i mitt liv, men lusten verkar ha så svårt att infinna sej.

Jag är fortfarande sjukskriven och försöker så gott de går att komma tillbaka till den "gamla" Marie, eller iallafall komma tillbaka till en Marie som jag trivs och mår bra med, och jag är på god väg. De flesta dar mår jag jätte bra, men vissa dar kan jag hamna i en deppstund igen....de är som en berg-och-dal bana, men för att kunna komma uppåt så måste de ju vara neråt emellanåt också, annars blir de ju bara en platt och tråkig resa, och de vill jag inte ha.
Veckan som har varit var en jobbig vecka, på flera sätt, mina barn var hemma från skolan, lite febriga och hostiga, men inte så sjuka att dom inte orkade bråka och tjafsa, och i takt med att tålamodet sjönk så började jag må sämre, jag verkar inte tåla mycket. Men idag är de skoldags igen.....tur för både mej och barna. :)

En komisk sak som hänt mej är att jag som varit en ren och skär kvälls/natt människa plötsligt gäspar käkarna ur led före kl 9 på kvällarna, så jag sover oftast före 10.....och sen vaknar jag i 6-tiden på morgonen....e de jag de?? Och de värsta är väl att jag tycker de är skönare att vara upp 6 på morgonen än 11 på kvällen.....fattar nada.
Börjar kanske bli gammal....*S*

Apropå mina barn, än så länge bor dom hemma hos mej på veckorna, och så är dom uppe i Svedje med pappa på helgerna, vi tog de beslutet åt dom eftersom dom själva velade så mycket fram och tillbaka, att nu kör vi så här fram till sommarlovet, och dom verkar nöjda över beslutet.....just nu iallafall...och jag tycker de funkar jätte bra.

Ja livet knatar på som vanligt, och nu närmar sej julen med stormsteg....tror jag struntar i den i år....barna ska vara hos pappa, jag har också fått en inbjudan dit, men dom ska vara så många där ändå så jag tror jag avstår, jag är sån att om inte jag har barna så kvittar de vad jag gör, och nej, de är INTE synd om mej, de är ju eget val i så fall. :)

Nähä...ska man släppa datorn nu och se vad dagen har att erbjuda, barna ska få sova en stund till men sen är de morgonuppställning som gäller....eller snarare ett hasande fram till soffan där dom blir liggande....iallafall Emil... mammas pojke de där...*S*

Kram