Ja de e våren, ja de e våren......

.....som har kommit igen, och med den kärleken.....tralallalalala......
Ja vadårå?....texten går ju så där till den där glada valsen, de är väl inte mitt fel....å sen så är de väl så att när våren kommer så spritter de lite här och där, både i naturen och på hemmaplan.....är de inte så? :-)

Nåja, på den här hemmaplan spritter de väl inte så jätte mycket, de kanske skulle om jag inte så förtvivlat försöker dämpa allt vad sprittande heter, de är lugnast så, för vem sjutton vet vart sånt där sprittande leder....*S*
Fast visst vore de lite mysigt att ha nån att sitta och mysa med framför TVn, gå på promenad med, hålla lite hand och pussas.....fniss.....14 år igen, eller hur var de? :-)
Fast jag gjorde ju inget sånt när jag var 14 år, jag var ju så blyg, jag var ju bara hemligt förälskad jag, så jag borde ju få ta igen de nu eller hur?

Ja strunt samma, jag mår bra av de här vädret iallafall, de är helt underbart, jag brukar inte vara den som så gärna vill ha sommar, men nu ser jag verkligen fram emot varmare väder och ljusare nätter. Jag ser fram emot att jobba då faktiskt, när man inte behöver ha på sej långkalsonger och jacka, och ömsom frysa och ömsom svettas hela natten igenom när man skuttar ut och in i bilen, och ut och in hos dom gamla.
De är skönt att gå mot den här härliga årstiden, man kan inte annat än att må bra :-)

Vårkramar till er.


Sprida lite glädje....

Läste precis en blogg som handlade om att fundera på vad man är stolt över vad de gäller sej själv, och att de kan vara svårt att "skryta" om sej själv, men jag tycker de är ganska lätt, iallafall om man ska skriva de, de är svårare om man ska säga de till en annan människa, som när man ska söka jobb tex.
Fast jag har blivit bättre på de, mycket bättre, jag tror att de i mitt fall har att göra med utbändheten, depressionen och mina besök hos en underbar kurator, vi letade tillsammans fram positiva saker om mej, ja tänk, vi hittade några också....*S*

Men nu tänkte jag inte skryta om mej själv, fast jag är en sån glad, oftast iallafall, människa, som faktiskt trivs med mej själv och mitt liv som jag har de nu, jag är stolt att jag kommit mej så långt som jag har, trots vad som hänt i mitt liv. Ja, ja....nog om de :-)

De jag skulle komma till, som också stod i den här bloggen var att vi inte ska vara så fega utan våga ge komplimanger direkt till en person istället för att säga till en tredje person vad man tycker och tänker, nu pratar jag bara positiva saker, de negativa tar vi en annan dag....:-)

Häromdan var jag och handlade på Jysk, och killen som hjälpte mej att lasta min hylla hade en så häftig tatuering, och de talade jag om för han....han såg glad ut över komplimangen.....så enkelt man kan göra en människa glad egentligen.
Har tänkt på de många gånger när jag är och handlar mat, dessa stackars kassörskor och kassörer, dom sitter där och gör sitt jobb och de är inte många som säger nått extra ord till dom eller ens ler när dom handlar, hur kul kan de vara på en skala att ingen alls visar uppskattning??......så då kommer lilla jag....och hejjar lite extra glatt och säger gärna några extra ord, och tackar så mycket för mej......så enkelt och kan faktiskt betyda en hel del...tänk på de ni surknular som handlar... ;-)
Och nu kan man undra varför jag reagerar så på just mataffärerna, jo jag har själv suttit i en sån kassa.....

Nå, min vänner, och ni andra som inte hunnit bli mina vänner än.....
Ska vi överraska oss själva och kanske mest en massa andra, med att varje dag ge en okänd människa en komplimang, några extra ord eller bara ett vänligt leende?
Ska de bli vårt vårlöfte?....för vem kan sura i de här vackra vädret?
Men du Pia, du kan få spara ihop dina komplimanger och leenden tills du kommer till stan ;-)

Stora, nej bautastora vårkramar till er alla!!!

Döma, eller inte......man lär så länge man lever....

Kom på en sak som jag skrivit om förut, de här med vänner och hur man kan träffa nya bara man öppnar ögon och famn och inte står med armarna i kors och dömer folk innan man lärt känna dom.

Jag erkänner än en gång att jag gjort de, och fått bita i det sura äpplet fast tvärtom.....jag har dömt en person och de var så jävla fel som de kunde bli. De här var några år sen tror jag, jag och mitt ex stod på en loppis och sålde en massa "skrot" då kom ett par som mitt ex kände sedan innan, tjejen i paret hade jag hört talas om, och de jag hört av mitt ex gjorde att jag redan innan jag träffat henne hade en åsikt om henne, så jag var nog redan innan dom kom fram lite avogt inställd till henne......ja jag vet, hur otroligt jävla dumt som helst.....och när dom kom fram blev jag nästan förskräckt.....Hon pratade högt och ljudligt, var allt som inte jag var, jag som stod som en tyst liten mus kändes de som, hon utstrålade säkerhet och verkade inte ett dugg brydd över om folk kollade på henne när hon prata och skratta, som sagt, allt som inte jag var....DÅ.....

När jag sedan sökte jobbet jag har nu fick jag veta att jag skulle gå samma rad som den här tjejen, dvs vi skulle jobba ihop några timmar varje natt.....NEJ!!!.....inte hon!!.....jag kan inte jobba med henne, de kommer aldrig att funka, för även om jag ändrat mitt eget sätt och min syn på mej själv betydligt så var hon MYCKET värre.....
Men, tänkte jag, jag tar den här raden och så ser jag om de går att byta senare.....och tack gode gud för att jag gjorde de, för jag har lärt känna en helt underbar människa!!....
Visst, hon är sån som jag trodde.....precis....exakt...men på ett positivt sätt...ja jag bara tokgillar henne....

Så du Sanna, förlåt att jag dömde dej utan att känna dej, jag vet bättre nu, och jag vet att man inte dömer innan man känner nån, men DÅ, då visste jag inte....då var jag feg.....då fattade jag inte ens att jag dömde utan att ha nått att gå på.....lyssnade på andra....
Nu fattar jag mina egna beslut.....förutom dom som du fattar åt mej ;-)
Kram gumman, gillar dej...MYCKET!!!

Vår??...känslor

Undrar om man vågar börja ha riktiga vårkänslor nu, det har varit supervackert väder i flera dagar, himlen har varit precis klarblå och de är helt underbart, men vågar man börja få vårkänslor??
Fick de för några veckor sen också när vädret var så här underbart, men då slog det tillbaka och började vräka ner snö så jag är lite feg.....men jag hoppas verkligen att de här är den rätta våren.

Fast de här med vårkänslor kan ju vara lite "farligt" också, för det är ju inte bara solen som får de att spritta i kroppen, eller så är de just så att de är solens "fel" att de börjar spritta och pirra i kroppen.
Jag förstår att dom pratar om att folk lättare blir förälskade på våren, man mår bättre, man blir gladare och man strålar väl av allt detta, och då blir man mera mottaglig också tror jag, när solen skiner och allt känns toppen.

Kom på en sak, ser jag ut som en psykolog/kurator???
Har fått lyssna på 2 killar och deras kärleksbekymmer, eller snarare deras bekymmer om brist på kärlek.
En kille börjar få panik för att han är så gammal och inte hittat den rätta än, han vill ha tjej och barn innan han blir alldeles för gammal. Tipsade han om att han kanske skulle göra nått annat på helgerna då än åka till fjällen och åka skoter med sin kompis, för där finns inga tjejer....:-)
Den andra killen är också singel, och han är nog både blind och dum, han berättade vilka tjejer han varit intresserad av under de gångna året, och de är alla tjejer han pratat med på nätet, och ingen från Sverige.... Men sen att de finns tjejer på mycket närmare håll som är intresserad av han, de ser han inte, eller så vill han inte se de....Hoppas våren kommer och bankar han i huvet också :-)

En annan får väl sätta på sej hockeyhjälm....så inte våren bankar sönder huvet på mej.... :-)
Vårkramar till alla!!

Söndag

Ja, så är den här helgen snart över också, dom går fort, men egentligen spelar de ingen roll för mej eftersom jag är ledig många vardagar också :-)
Så vad har jag gjort nu då?

Jo på fredag var vi ju på dans, och jag utförde min order, de gick så bra så, stal mej tom. en liten kram....eller nåja, de var ju snyggingen i orkestern så jag stal mej en STOR kram :-)
De var iallafall hur jäkla kul som helst på dansen, jag dansade alla danser utom en på hela kvällen, så när jag kom hem var jag helt mör, men de känner man minsann inte när man håller på, utan sen kommer de och de är då man undrar varför man envisas med att dansa hela kvällen och varför man absolut måste bugga den sista toksnabba låten, när man skulle kunna göra sej klar för hemfärd....men icke då!!
men va fasen, jag ska ju ha valuta för pengarna såklart, snål som man är...*S*

Och lördagkväll tillbringade jag med Pia framför TVn, vi såg bland annat "Hitta Nemo"....
de var en lördagkväll som heter duga :-)....jordnötter och tecknad film :-)

Och idag har de inte hänt så mycket heller, varit iväg och köpt en massa påskgodis till barna (och mej), och varsitt jätte-ägg till dom.....men jag ska inte fylla äggen med bara godis, tänkte stoppa ner lite annat också....tandborste och tandkräm är väl inte så dumt?  :-)

Nu tror jag att jag ska se vad TVn har att erbjuda ikväll.....
tänkte ju försöka undvika att sitta vid datorn för mycket nu.....

Kramen på er

Snart så.....

Nu är de bara 2 timmar tills jag ska få dansa igen......japp ikväll ska de bli dansande av och jag ser fram emot de jätte mycket, för nu var de ett tag sen sist, nackdelen med att längta till en dans är att man lätt blir besviken då för att man har så höga förväntningar, de är bättre att inte ha några förväntningar alls för då kan de bara bli bättre.
Men de är klart de blir bra, man får ju inte roligare än man gör sej. :-)
Jag hoppas verkligen några av "mina" danskavaljerer är där, så man får bugga av sej lite, och kramas och mysa, börjar ju få abstinens nu.... ;-)

Och i morgon var de meningen att jag skulle på en fest hos några vänner, hade sett fram emot de jätte mycket, men så dök de upp förhinder så jag kan inte gå.....och jag blev så less...
Ja men de är väl så typiskt, de är ungefär som när jag skulle få åka på ridskola för första gången i mitt liv när jag var liten, dagen innan vi skulle åka fick jag röda hund......samma sak när jag skulle få gå på min första dans, vem tror ni fick mässlingen?......ibland är de verkligen inte meningen att man ska göra vissa saker....
Nåja, jag hoppas att de inte är sista gången dom ordnar en sån här fest, jag kommer iallafall att stå först på anmälningslistan nästa gång....igen... ;-)

Fick precis "order" via telefon att jag ska framför en hälsning till bandet som spelar ikväll, får se hur kaxig jag är ikväll om jag vågar. Ibland är de inga problem alls, men så andra gånger är jag så blyg så de är inte klokt....
jag ska rapportera i vilket tilstånd jag var i ikväll senare nån gång :-)

Nej, de är väl bäst att börja göra sej iordning nu.
Kramen

Funderingar...igen...

Tänk ibland önskar jag att jag kunde stänga av hjärnan, bara trycka på en knapp och då slutar den grubbla och fundera. Som ni förstår så har den gått på högvarv nu igen, vet inte vad jag grubblat på egentligen och varför de har varit så många tankar. Och så har jag fått dom förbannade prickarna i ansiktet igen, fattar inte varför, fast jag har mina aningar, jag brukar känna att de bröjar bränna i kinderna när jag sitter vid datorn. Datorn är tydligen det största stressmomentet i mitt liv, så nu ska jag låta bli att sitta här så mycket, de borde ju kunna gå :-)

De är jobbigt att ha så fullt av tankar och funderingar i huvet som gnager och har sej, skulle vilja ha svar på alla funderingar så dom kunde vara ur vägen sen, men så enkelt är ju aldrig livet, och förresten, de är kanske tjusningen med de, vad vet jag? :-)

Har funderat mycket på de här med singelliv och hur de känns att nu vara de, jag har ju nästan aldrig varit singel i hela mitt liv, jag har alltid haft bråttom att träffa nån och sen tyvärr flytta ihop med dom fort som tusan, jag vet egentligen inte hur de är att leva "ensam", och nu gör jag de och de är med kluvna känslor.
Visst, de är jätte skönt att rå sej själv, att kunna göra de man själv vill, men jag tänker erkänna en sak, jag saknar nån i sängen!!!.....nej inte för sex, de går väl alltid att ordna....*S*....nej jag saknar att sova bredvid nån, inte varje natt, inte ens varannan.....men emallanåt....känna värmen av en annan människa, veta att de finns nån där när man vaknar....
Jisses så patetiskt de låter....men så känner jag de.....jag är en närhetstörstande människa....
MEN oroa dej inte Pia.....jag ska inte bli sambo!!...*S*....törs fan de med tanke på vad du hotat med....;-)

Men jag räknar med att min "drömprins" finns där ute nånstans, kan ju inte sluta hoppas på de....
om han sen kommer på en vit springare eller med buss har ingen betydelse....bara han kommer nån gång längre fram i mitt liv :-)

Kramisar

Dejta :-)

Måste berätta vad jag fått lära mej av en mycket god vän.....de är hur man ska dejta....och vilka...

Man ska som tjej dejta 5 olika sorters killar, de är:

1. Killen man kan prata med, som man kan öppna sej för och berätta om sina känslor, hur man mår och som alltid finns där för en och lyssnar, den här killen ska vara känslig och lyhörd.

2. Killen som har pengar, som kan bjuda på middag, resor och följa med en ut och handla och betala för allt man köper.

3. Killen som har kontakter, som kan få tag på biljetter till konserter man vill se, teaterpjäser och liknande.

4. Killen man har sex med, han har man rätt och slätt sex med....

5. Bögen, och han fick jag inte kläm på varför man ska ha med, men jag köper de.


Men när jag funderat lite mera på de här, kom jag fram till att jag känner ingen bög, ingen som har pengar som kan tänka sej att betala för allt, och jag känner inte heller nån som har såna kontakter, men jag har nån kille att prata med iallafall.....så jag frågade henne om de var okej att dejta:

Killen som man kan prata med om allt...........och sen 4 st som man kan ha sex med???
Jag menar, de blir ju 5 st de också....

Förstår inte varför jag inte fått nått svar på de.... ;-)

Inte hänt nått....

ja så kan man ju tro att det varit i mitt liv nu, men så är de väl inte riktigt, de har hänt en hel del, men varken orken eller lusten att sitta vid datorn och skriva har funnits..... Jag har loggat in på min blogg, och sen har jag bara blivit sittandes och fundera på om jag verkligen har nått att berätta, men nu ska jag försöka mej på några rader.

Pytte lever och mår bra, hon kör sina motionspass på kvällstid och nattetid precis som vanligt, jag förundras över att min dotter kan sova när Pytte kör igång hjulet på nätterna. Jag undrar ibland vad hon egentligen pysslar med, Pytte alltså, jag har smort hjulet för att de inte ska gnissla och låta så hemskt, men då "kompenserar" hon de med att ta med sej en bit mat som hon lägger i hjulet under tiden hon springer runt så de skramlar och låter som tusan.
Fast de kanske inte är så konstigt, jag vill också att folk ska uppmärksamma när jag motionerar, och kanske berömma mej lite, inte för att de nu händer så ofta.... :-)

Dans då?
Ja vad är de med de?
Nej, jag har inte varit ute på dans på flera veckor, och lite abstinens börjar jag få, men på fredag ska jag ut och svänga mina lurviga igen, ser verkligen fram emot de, nu har jag fått klara mej med Danspatrullen på måndagar med barnen, och de har inte varit dåligt de, snacka om att man är populär, för som mamma får man ställa upp och agera pojke på dansgolvet, eftersom de är överskott på flickor, som vanligt.
Tänk att de är likadant på alla danskurser inom klubben, alltid överskott av flickor/tjejer/damer/tanter.....var i hela friden håller alla pojkar/killar/män/gubbar hus?
Jag brukar bugga en del med en gentleman i 60-års åldern och han berättade för mej att han var lite less på sej själv, att han inte förrän nu, när han gått över 60-strecket, förstått var man skulle träffa kvinnor, de är ju på danskurs.
Så om de mot förmodan skulle vara nån singel man som läser de här, som känner att de här med singelliv börjar bli lite trist så har jag ett råd.....Börja danskurs!!....där finns vi, singel brudarna i alla åldrar :-)

Apropå singel, jag har funderat lite på en sak eftersom jag har några killkompisar som har småbarn, killar som är ensamstående numer alltså, de här killarna är unga och ser bra ut också......och vilken "brudmagnet" de är när  dom är ute med sina små söta barn.....funkar bra om dom har hundvalpar också.......
men hur sexigt låter de när man säger att man är ensamstående 2 barnsmamma på 39 år, och om karlarna dessutom får se bild på en smått rynkig, trött "tjej" som börjar bli alltmer gråhårig, och sen att barnen är 5 och 7 år....värsta trotsåldern.....
Hur stor är chansen att man slipper ifrån singellivet då???
Ja, jag bara undrar....

Kram från en smått rynkig, gråhårig och emellanåt mycket trött 39-årig 2 barnsmamma.....
......SOM ÄLSKAR LIVET!!!! :-)

Vill man vara fin, får man lida pin...

Ja igår mådde jag inte speciellt bra, efter lördagsnatten, hela söndan gick jag omkring som en urvriden trasa och ville bara gråta, men så kom Sanna hit och sen mådde jag jätte bra :-)

Hon skulle ta lite kort på mej, och då hade hon fått för sej att hon skulle sminka mej, och ansa mina ögonbryn, och ja, jo de gick väl bra, förutom att hon "ansade" bort en halv centimeter av ena ögonbrynet, och skar mej på ögonlocket....men som hon sa, "Vill man vara fin får man lida pin".
Och nu har hon kommit på att hon ska klippa mej lite och slinga mitt hår....harkel....kan säga att jag känner mej aningens liiiite osäker på just de där med klippningen.... ;-)
Vassa redskap, Sanna och mitt hår vet jag inte om de är den bästa kombinationen... ;-)

Men korten vart hur suveränt fina som helst, jag fick en chock för jag trodde inte att jag kunde se så bra ut, jag var faktiskt snygg, vacker...ja, kolla vad jag säger om mej själv :-)

Så, Sanna, Tack för igår....du räddade min dag...
och vilken jädrans suverän fotograf du är :-)

Kram

Helt plötstligt kom de över mej....

Läste igenom bloggen jag skrev nyss, och grät av emapti för den här killen, så stängde jag av datorn och skulle gå och göra lite nytta här hemma, fortfarande med tårar i ögonen, jag inser nu att den här natten tog mer på mej än vad jag trodde......

Å då slog de mej som en blixt från klar himmel, jag har inte alls nån sån vän som jag tänkte på när jag skrev om mina vänner, nu får ni inte missförstå mej när ni läser de här, jag älskar er och är så super glad att jag har er, ni är mitt stöd här i livet.

Men det jag menar är att jag har ingen vän som jag kan ringa när som helst på dygnet och som kan ställa upp bara så där och komma när jag mår dåligt, och de är av helt naturliga själ, alla har ju sina egna liv, de är inget konstigt med de. De kanske inte finns nån som har såna vänner, vad vet jag, för man har ju egna liv, man kan inte bara släppa allt och åka iväg för att trösta, de är ju bara så, detsamma gäller ju mej, de är inte de lättaste att lämna iväg barnen och åka, fast nog skulle jag försöka om nån av mina vänner behövde mej.

Jag har vänner jag kan ringa och som jag kan prata av mej till, och de är underbart, men de jag kan sakna är den där kramen, en kram kan betyda så oerhört mycket, en kram BETYDER mycket!!


Min vän har flyttat....

Nu har hon flyttat......min vän som jag skrev om förut, som tagit sej i kragen och ska separera från sin sambo, som jag är så imponerad över.
Igår var jag och hälsade på henne i hennes nya lägenhet, å inte vet jag om jag inbillar mej, men jag tycker hon verkar må bättre redan, men en sak är säker, de märktes på hennes dotter att de här är ett bra beslut, för sist jag träffade henne så var hon överallt, hon nästan klättrade på väggarna, men nu är hon lugnare, inte lugn, men lugnare...så de här är bra för henne, kan inte tro nått annat...

Så nu hoppas jag bara min vän också kommer till ro med sej själv och sitt nya liv, hon verkar behöva göra de i lugn och ro så jag hoppas hon tar sej den tiden, så hon "landar" och kan börja om. Tycker så mycket om henne så jag önskar henne allt gott.....ett lugnt och harmoniskt liv med sina barn.

Många kramar till alla starka kvinnor därute....
ja idag var de bara till kvinnorna :-)

Livet......

Ja just nu snurrar tankarna om hur livet kan bli, har suttit många timmar i natt och lyssnat på en människa som gått igenom mycket mera i sitt liv än jag, eller mer och mer, men saker som gjort större hål i själen än vad jag har varit med om.....men han har hamnat där jag varit, men mycket längre ner, med depression, långtidssjukskrivning, kuratorer och terapeuter, han har gått in i väggen flera gånger och hållit på så här i många år.

Han berättade saker för mej om sitt liv så jag blir rädd när jag hör hur mycket en människa ska behöva vara med om, och jag förstår att hjärnan inte orkar med mera, utan börja stänga av och glömma och stoppa undan de jobbiga. Stoppa undan tills de inte får plats mera utan de bara exploderar....
och jag blir rädd när jag hör hur destruktiv en människa kan bli pga hur de varit när han växte upp, och vilket ansvar man har som förälder för att barnen ska växa upp till starka och trygga människor, hur mycket, man som förälder, kan förstöra.

Jag känner igen mycket i mej själv hos han, och jag känner igen behovet av att prata, inte att få tröst eller ens förståelse, men att få prata och berätta om de som finns där, som gör så jävla ont....och som bara gräver sej djupare in i själen.....
Sen om man hittar nån som varit med om nått liknande så är de ett plus, för den människan kan förstå lite hur de kan vara, de kan nämligen ingen "frisk" människa göra, även om många försöker, men har man aldrig varit i de där djupa svarta hålet så förstår man inte hur förbannat frustrerande de är när man börjat kravla sej upp en bit utefter de där såphala väggarna, och så händer en pytteliten skitsak och man halkar ner igen.
Och när man mår så dåligt så kan den skitsaken vara en försvunnen strumpa, eller att man sparkar in lilltån i ett stolsben....ja precis.....skitsaker....men hänger man där på kanten och fingrarna värker och tårarna bränner innanför ögonlocken  så behövs de inte mer än så....

Jag vet att jag och den här killen aldrig kommer att kunna umgås som riktigt goda vänner gör, för varken han eller jag skulle orka de, ingen av oss är nog stark för att stödja den andra så mycket som de behövs, vi behöver båda två "friska" människor omkring oss, men att träffas som i natt och få prata av oss med nån som har liknande erfarenheter var hur skönt som helst, men inget man gör ofta.
Och jag märkte att han behövde de också, visst han pratar med flera "proffs", men att få prata med en "vanlig" människa betydde nog mycket för han också.

Jag var  "den starka" i natt, den som lyssnade mest, men jag har ju vänner jag kan prata och ventilera med, jag får ut mycket av mina jobbiga känslor iallafall, (Tack för att ni finns, ni vet vilka ni är) men den här killen har med sitt destruktiva sätt stött bort sina vänner, och av vad jag förstår riktigt ordentligt också, så hans behov att prata var enormt när han äntligen släppte ut de.
Och jag lyssnade, och lyssnade.....och kramade....och försökte ge tröst.....men  de går inte att säga att allt kommer att bli bra, när man själv inte vet om man tror på de, för jag tror inte att ALLT kommer att bli bra för den här killen, de kommer att bli bättre, men inte helt bra, och de kommer att ta en fruktansvärd lång tid, och jag hoppas av hela mitt hjärta att han kommer att orka med.

För vad han än själv säger, så är han en fin människa, och har så mycket kvar att uppleva, saker som inte funnits i hans värld när han växte upp, som han är värd att få uppleva som vuxen, och på ett annat sätt än hans gamla destruktiva sätt.

Vi sa de i natt när vi pratade, att vi vet inte om vi nånsin kommer att prata med varandra så här igen, vi kommer säkert att träffas, de är nästan oundvikligt, men att träffas så här, bara vi......de är inte säkert att vi klarar av de...
Jag skulle aldrig ha klarat de samtal vi hade i natt när jag mår som sämst.....men nu har jag mått bra ett tag så då fanns styrkan hos mej iallafall.
Och jag kommer aldrig att inbjuda till ett sånt här samtal om jag inte mår bra.....så klok är jag iallafall.

Nu har jag gråtit mej igenom de här raderna, men gud va skönt de är att få ut de på nått sätt, de här med bloggen har ju också blivit ett sätt för mej att ventilera mina känslor, jag låter dom inte bara ligga i själen och pyra, utan jag får ut dom och de är lättare att släppa dom då, att lägga dom åt sidan.

Kanske kommer de fler bloggar i de här ämnet, eller vadå kanske, de kommer de att göra, eftersom jag lever mitt i de här, men jag har kommit mej upp till kanten på hålet, och de flesta dagar så hänger jag där längst upp, jag har ett bra tag och behöver inte anstränga mej så jätte mycket för att hänga kvar, men helt  över kanten undrar jag om man nånsin kommer?

Tack mina goa vänner för att ni orkar med mej, att ni finns här för mej när de är jobbigt, att ni orkar lyssna och att ni tror på mej. Riktiga vänner kan man inte få för många av....