Skrämselhicka

Jobbet var inte lika spännande i tisdagsnatt som natten innan när farbror, eller jag menar, unga herr poliskonstapel stoppade mej.....

fast de kunde ju ha blivit riktigt spännande, typ klädbyte och så, för när jag och min kollega.....som jag har med mej 2 timmar per natt...kom ut från en tant och så såg vi tidningsbudets bil stå utanför, så vi började spåna i om vi skulle skrämma han....men bara lite.....för vi trodde han var utanför porten....döm om vår förvåning och högljudda förskräckelse när min kollega höll på att krocka med han i trappuppgången.....hennes förskräckta skutt fick mej att ta ett ännu lite högre skutt kan jag säga....och hjärtat skuttade ännu mera.....så vi har lagt de där med att skrämma andra på hyllan....för ett tag....

Spännande jobb man har....


....eller ja, kanske inte jobbet i sej är spännande på de viset, men de som kan hända under tiden man jobbar, som i natt....

Jag var ute och körde och skulle svänga upp mot Torvalla, då kom polisen från andra hållet och svängde av före mej så jag åkte efter dom uppåt, sen kom vi till ett ställe där dom svängde in och släppte förbi mej, så jag körde förbi i godan ro....när jag åkt förbi kör dom ut igen och åker bakom mej en bit, sen plötsligt slår dom på BLÅ LJUSEN!!!! och de är tur man är lugn som en filbunke....*S*....så jag svängde in och stannade.
Då kom den unga polisen fram och sa:
-De är hemtjänsten förstår jag?
-Jajamän, sa jag käckt......eller jag vet inte hur käck jag lät egentligen, men jag fick väl fram ett ja iallafall.
-Ja, du får egentligen inte köra den här bilen.
-Nähä??....sa jag MYCKET förvånad
-De är körförbud på den, säger han så rart.....
-VAAA????.....sa jag, inte fullt lika rart....
De visade sej att leasingfirman som kommunen leasar sina bilar ifrån inte betalt in skatten i tid, så jag körde om kring i en bil som jag inte fick köra....men JA!!....KUL!!!...HEJJA!! Va bra att dom har koll!!

Nåja, han var så snäll, han skrev inga böter och jag behövde inte gå resten av natten....men så sa han:
-Men de är bra om du undviker att krocka i natt, för DÅ kan de bli en massa strul.
hmmmm??...nu brukar jag ju försöka undvika att krocka varje gång jag kör bil, men jag undvek de extra noga i natt ska ni veta....

Kan tilläggas att jag fick visa körkort och blåsa också när dom ändå hade stoppat mej....och jag klarade provet....:) 

                                                      

Lever...

...gör jag fast man faktiskt kan tro nått annat, och nu börjar livet återvända lite också, med solen och lite mera värme ute, de har ju tom droppat från taket nån dag, och de känns lite lättare i sinnet.

Är ingen idé att göra nån sammanfattning vad som hänt i mitt liv den senaste tiden, de har varit jobb, lite dans men mest lathet känns de som.....har liksom inte haft nån lust med större projekt, men jag har mått bra.....så de är ingen fara för de.

I  lördags var vi ner till Badhusparken, och vet ni, när man är där nere en sån fin dag så liksom kommer lusten krypande igen, Östersundarna har tinat fram igen, de märks så väl när solen tittar fram och lockar ut oss att umgås. De var fullt med folk där nere, dom åkte skridskor, skidor, på rumpan, barnen lekte i snöborgen och i lekparken, folk åkte hundspann och de pratades, skrattades och stojades.....de luktade rök från alla grillplatser och fettet drypte från kolbullarna.....ja men är de inte underbart!!

och nu är de mars....och snart bär de iväg på danskryssning.....ska bli så kul, träffa nya människor och dansa till.....ja men precis, Jannez!!

Kram på er