Djungelhuset....


.....är en nyöppnad attraktion för barn, som vi naturligtvis var tvungna att besöka förra veckan, vi har ju turen att kunna åka på vardagar när andra mammor och pappor jobbar, vi åker på sånt här när barna slutat skola, då är de alltid lagomt lite folk överallt.

Pris
Barn: 90kr
Vuxen: gratis.....för vi får inte leka där... :-(

Tog naturligtvis lite kort......och idag köpte jag en ny sladd till kameran, för den gamla lär jag inte hitta....*S*


                        


                        


Ser ni barna på bilden här under???

                        


Och här???....de är INTE han som åker i rutschkanan.....

                        


De fanns roliga cyklar också...

                 


                        


Inte lätt att ta fartiga kort i en rutschkana utan blixt, så jag testade med blixt också....de blev liiite skillnad...

                        


Och apropå ingen blixt....

                        

Poppis blev de iallafall, och fler besök har redan önskats :-)


Joho jo....

...eller nähä nä....
Inga förändringar, men hade jag väntat mej nått annat....angående jobbsidan så har en kollega mailat chifen och vill ha till ett möte mellan henne, henne och oss som jobbar (henne och henne är chefen och chefen över henne), men inget mailsvar än så länge, de var ju bara 3 dagar sen han skicka......han kanske skulle testat snigelposten istället, för mailen i kommunen verkar funka dåligt....
Ja men allvarligt, kan man inte iallafall skicka ett mail och visa att man fått mailet istället för att bara skita i de????

Och annars då??
Jodå, de lunkar på, försöker göra nått vettigt här hemma, tvätta lite, städa lite, diska lite....men bara lite av allt....inte bra att överdosera tror jag...*S*

Igår var jag och barna till en skoaffär och köpte lite vårskor, "köp 3 par, betala för 2", sonen följde med under hot, medan dottern var den som tjatade att vi skulle dit.....Amanda gick runt och tittade på skor och provade många par, medan Emil satte sej framför TVn och tittade på "Ice Age"....ja han är ju billig på de viset....
Köpte iallafall "3 par, betala för 2" så nu har dom skor ett tag iallafall :-)

Och idag tror jag att jag ska överaska Amanda när hon kommer hem från skolan, jag ska slänga ut ALLA hennes kläder på golvet i hennes rum, från byrån och garderoben.....inte för att vara elak, för sån är jag inte....men vi måste rensa bort sånt hon inte kan ha längre, tar bara en massa plats, och så är de lättare att se om hon behöver nått nytt till sommaren, så jag kan göra en lista till hennes pappa....*S*
Ska göra likadant med Emils kläder....nån dag :-)
Kanske ska överaska mej själv också, och slänga ut mina kläder??.....fast de gjorde jag för några veckor sen, de blev en liten samling till soprummet och en lite större samling till Kupan,  vore kul om man såg nån på stan nångång i nått av mina avlagda plagg....*S*

Nähä nä, de här går väl inte.....nått ska jag väl kunna hitta på.....en sak vore ju att leta efter sladden till kameran, den verkar leva ett eget liv och nu är den borta igen.....hade ju tänkt lägga ut lite saker på Blocket och Tradera....bla en motionscykel, min motivation försvann för ett tag sen, och den lär inte komma tillbaka....och nu står den bara och samlar damm.....och dammsamlare har jag nog av....

Ha de bra hörrni!!
Kramen

Långledig....

Ja vad säger man nu då....
Jag har jobbat min långvecka och nu är jag ledig 9 dagar, vädret är underbart vackert, inte så varmt, men "inte ett moln så långt ögat kan nå".
Så nu hoppas jag att jag kan komma igen lite, få ordning på mitt liv och bli människa igen....

Vi har kommit så långt på jobbet med förbättringarna att vi fått 2 besök till per natt......OBS ironi!!!!
men sant är de, istället för mindre tillkom de 2 besök till.....MEN våran chef, en av dom, vill att vi ska göra en tidsstudie, och med tanke på att vi har så lite att göra så är de ju precis de man ser fram emot på nätterna. Jag har iallafall gjort de i helgen, tyvärr hade jag en ganska lugn helg, bara ca 3 larm per natt....och inga besvärliga saker....men min studie är gjord...tror en av mina kollegor hade de mycket jäkligare de nätter hon gjorde studien....och jag kollade dessutom hur många mil jag kört också, och de var ca 7 mil per natt......blir ju lite tid i bilen de.
Så nu väntar jag bara på förändringarna.....

Men nu är jag ledig, och de är SKÖNT!!!
Och jag skiter allvarligt talat i vad de blir för väder, för JAG ÄR LEDIG!!!!!

Kramen

Så trött....

Ja, de är jag.....ingen ork till nått, ser till att hemmet inte helt skitar ihop och blir ett objekt på TVs "Rent Hus", och att barnen mår bra.....sen finns de ingen mera ork.....jo jag jobbar, men jag tror de är där mycket av orken försvinner.
Vårtrötthet har jag hört talas om, men vet inte hur den visar sej.....blir man bara trött, likgiltig, ledsen....då är de de jag har....
Jag är ledsen för att jag är trött och inte orkar nått.....skuldkänslor för att jag inte är rolig att vara med.....skuldkänslor för att jag inte orkar vara social.....skuldkänslor för att tålamodet hemma inte är de bästa nu kan jag säga....ja inte på jobbet heller, MEN de går inte ut över mina tanter och farbröder, däremot blir jag galen på småsaker som händer, jag svär ramsor när bilbältet hakar upp sej, om jag råkar slå mej på nått, och jag domderar för mej själv i bilen, högt och ljudligt.... de skulle vara komiskt och skrattretande om jag inte vore så trött och ledsen och less.

Situationen på jobbet är...ja jag vet inte vad jag ska säga....de är fullt upp, milt sagt....
Vi hade ett mötet vi som jobbar natt, med våra "chefer", och där tog vi upp hur de är, och dom skulle ta upp på ett annat möte hur dom ska lösa de här, men allt tar ju sån tid.....vi hoppades få lite mindre att göra, men istället när jag kom på jobbet igår så har vi fått lite mera.....lite mera extratillsyner.

På mina 10 timmar på jobbet ska jag hinna göra 42 besök, och då är INTE eventuella larm inräknade i de, så jag håller tummarna varje natt att larmet ska vara tyst. De vore väl en sak om alla besöken vore i närheten av varandra, men jag åker som en jojo här på nätterna, de blir ganska många mil per natt.
Jag frågade på mötet hur man kan säga att de gamla har "Trygghetslarm", när dom i värsta fall kan få vänta i en halvtimme om de vill sej riktigt illa.....är de trygghet de???
Och jag undrar också hur jag ska prioritera när jag får 2 larm samtidigt, vilket faktiskt har hänt några gånger, inte så ofta tack-och-lov, men ändå.....vilken ska jag ta först??

Jag jobbar alltså 600 minuter.....om jag skulle vara inne hos varje brukare 10 minuter så skulle de alltså bli 420 minuter. De ger mej 180 minuter, alltså 3 timmar till bilåkandet, eventuella larm, eventuell fikastund, och eventuella kisspauser.
3 timmar kan låta mycket, men jag lovar, de är de INTE!
Sen är de ju så att alla besök tar inte 10 minuter, en del tar mindre, och en del tar mycket längre tid.....och hur tillfredsställande känns de att ha en tillsyn hos nån, som kanske är vaken, men känna att "ledsen, men jag har inte tid att stanna och höra varför du är orolig, eller om de är nått du vill jag ska göra"....visst jag tar mej den tiden om de är så, och då kan jag glömma att hinna kissa innan nästa brukare. Och fikastunden på morgonkvisten har faktiskt ibland blivit ett äpple eller en macka i bilen.....

I natt när jag jobbade var de en "lugn" natt, bara 2 larm, och de flesta som jag har tillsyn hos sov hela natten....då hade jag ca 20 minuter rast på kvällen och ca 20 minuter på morgonen....och jag hann faktiskt gå på toa också....:-)

Nej nu har jag gnällt nog.....ska samla ihop lite kraft och energi innan de är dags att ge sej iväg och jobba igen....
Kram på er!