Är jag verkligen så gammal???

Den här helgen hade jag inga som helst funderingar på att gå på dans, jag hade mina barn och sen var de inga bra danser alls, de var en dans igår, men jisses!!...de är ju bara äldre som går på den.

Nåja, dottern blev kvar hos en kompis hela helgen och så såg jag av en slump att de innan dansen igår var "Prova-på-dans", man fick gå dit och testa att dansa tex tango och Lindy hop, och eftersom jag tycker Lindy ser så himla kul ut så tänkte jag att "Va fasen, jag åker dit och kollar lite", så jag flirtade med barnens pappa och fråga om sonen fick sova där, å de gick bra så jag drog iväg.

Testade på Lindy i 1,5 timme, och jisses så kul de var, jag blev helt såld, men nu är ju problemet att de är ingen vits att ens försöka sej på att gå en kurs förrän man hittat en karl som också vill lära sej lite nya danser, och som precis som jag älskar att dansa, så jag har funderat på att sätta in en annons nånstans, ja typ överallt kanske, där jag ska efterlysa en kille/man/karl som tycker om att dansa och gärna kan tänka sej att gå kurs och lära sej mera, ålder och utseende spelar ingen som helst roll, inte heller andra intressen eller ekonomi, har inge krav alls utom själva dansandet.....DÅ kanske man skulle få napp :-)
Kom precis på att de inte ens är nått krav att de är en kille/man/karl, huvudsaken är att personen kan tänka sej att föra i dansens virvlar.....de där ökar ju chansen lite, eller hur? :-)

Iallafall när prov-dansandet var klart så tänkte jag att, ÄH, jag stannar väl och dansar lite när jag ändå är här, FAST de mest bara var äldre där.....och jag blev uppbjuden på en gång jag kom in.....och när vi dansat klart kom nästa....och sen nästa....och sen dansade jag precis hela kvällen utom 3 danser.......så nu har de slagit mej att jag inte är så ung som jag tror, jag platsar ju jätte bra på danserna där de "bara är äldre"....*S*
Så jag fick mej en liten tankeställare igår kväll :-)

Ja de slog mej ju en häftig sak, att på danserna dit jag brukar gå, där åldern är blandad, där dansar jag oftast bara med dom som jag alltid dansar med, och visst jag får dansa hela kvällarna, men de är ju med samma karlar hela tiden, för jag har ju lärt känna så många att dom räcker hela kvällarna...*S*....men på dansen igår gjorde jag många nya "upptäckter", man både blir uppbjuden och bjuder upp karlar som man aldrig dansat med förut, man "utökar sitt förråd av danskavaljerer"... :-)
Så de kan jag lova, att de var INTE sista gången jag tänker gå på en dans dit "bara äldre går" :-)

Kram från en äldre och mera mogen mej :-)


Döden....

Ja, de låter väl som ett mindre trevligt ämne i en blogg, men jag tänker mycket på sjukdomar och döden nu, de beror på att 2 av "mina" gamla dog förra veckan, de var väntat för båda var väldigt dåliga men ändå sorgligt när man gått hos dom flera gånger varje natt och lärt känna dom väl.  Och så beror de på att min farfar fått en stroke igen och ligger på sjukhus, och om igen så känner jag mej så jädra ensam.

När jag hälsade på farfar igår så var Pia med, och vilken styrka hon kan ge bara genom att vara med, jag är så glad att jag har henne, hon betyder så mycket för mej, för jag vet att hon finns där om jag behöver henne nu. Visst, de är som jag sa förut, de är inte som att ha syskon som man kan dela sorg och oro med, men eftersom jag inte har några syskon så är det här det bästa jag kan ha  :-)

Ja som sagt, funderar mycket på hur de ska gå med farfar, han är iallafall 87 år och har haft 2 eller 3 stroke förut, så de är inte konstigt om han inte orkar med mera, för en människa kan inte klara hur mycket som helst, så är de bara.
Var ner till honom idag också, och han slumrade hela tiden jag var där, men jag satt länge och höll hans hand och pratade med honom iallafall, och han låg och kramade min hand, och fast vi inte haft den bästa kontakt man kan tänka sej så kändes de så rätt och så skönt att sitta så.

Jag tänker jätte mycket på min pappa nu när de är så här, för han var ju ändå länken mellan mej och farfar, och den länken är borta, och fast jag inte hann lära känna honom, eftersom han dog när jag var 1,5 år så saknar jag honom så fruktansvärt. Han ska inte vara borta, han ska sitta med mej på sjukhuset och prata med farfar, och finnas där för mej också, och krama mej, och tala om för mej att han älskar mej.
Varför lämnade han mej?
De är en fråga jag aldrig nånsin kommer att få svar på.....

Nu är de jag som behöver en kram från er.

Men de är helt otroligt!!!...och "Jag har hittat min stora kärlek"

Ja nu blir jag riktigt imponerad, min blogg funkar igen!!!
Som jag slitit mitt hår och använt allehanda fula ord när jag provat, och testat, och kollat, och frågat....men nu...bara så där helt plötsligt så funkar den igen. :-)
De e väl nått magiskt :-)

Jag som försökt berätta för er alla att jag hittat min stora kärlek, ja för de gjorde jag på danskursavslutningen som var för några veckor sen. De var en jätte trevlig kväll, med en massa glada och danssugna barn och deras föräldrar, och där var han!!!
Han kom och bjöd upp mej en av de sista danserna, och de var så perfekt att de var en favorit låt åt mej, en riktigt härlig lugn låt, och den här killen dansade så himla bra och han var så go och kramades hela dansen igenom. Emellanåt så tittade han på mej med sina otroligt fina ögon, och jag bara drunknade... :-)
Och vet ni, han åkte hem med mej :-)

Vad som hände sen?
Ja, jag lämna av han och hans syster hos deras pappa, för dom skulle inte komma till mej förrän 2 dagar senare   :-)
Min son, min kärlek :-)

Kram

Så rackarns hurtig man kan vara.....

Ja, nu pratar jag om mej själv, känner inte riktigt igen mej, men de är jag....
Jag som cyklade med dottern till skolan i morse och efter de tog en sväng till min mamma, på cykel, och de kan jag säga är en bit, hon såg chockad ut när jag berättade att jag var ute och cykla. Och de mest fantastiska av allt, när jag cyklade hemåt igen så kom jag på mej själv med att le, bara så där, för mej själv, för att de var så skönt att cykla, och då ska ni inte tro att de var jätte fint väder....icke!!....däremot dalade de ner fina snöflingor :-)

Och apropå de "gamla" uppdraget att le och hejja på okända....oj, oj....jag var så hejjig så de var inte klokt, jag hejjade glatt på alla jag mötte, och jag säger de igen....de är inte ens vårväder ute....*S*

Fick ju till de där med Mp3-spelaren igår kväll också, till slut, som jag sa....Jag ger mej inte!!....tänk om man kunde vara lika envis när de gäller allt. :-)

När jag var hos min mamma så fick jag mej en tröja, och så kom mammas karl med en mössa åt mej när jag sa att jag skulle behöva en, vill ju inte frysa om öronen när man är ute och cyklar, plus att jag fick en salva dom fått tag i som ska vara väldans användbar, ska testa den på min eländiga psoriasis, så inte nog med att jag fick motion och frisk luft, jag "gick plus" också :-)

Nu ska jag cykla iväg och hämta barna, jag gör de fast dom är hos sin pappa nu, men eftersom dom har flyttat har de blivit längre för dom till dagis och skola, och jag följer dom gärna från början, och vem vet, kanske sen också, de är ju ett sätt för mej att komma upp och ut från morgonen. :-)

Kramisar

Djävulens påfund......

....ja exakt, de är precis vad jag sitter framför nu......

Har suttit och svurit ve och förbannelse över datorn OCH min Mp3 spelare......de gick så bra att lägga in nya låtar förut, men så skulle jag göra de igen, och de gick icke!!!.....
men skam den som ger sej.....som jag sa till en vänlig själ som erbjöd sej att hjälpa mej...Har jag lyckats släpa ner en bäddsoffa från övervåningen i huset jag bodde utan hjälp, och byggt ihop både bokhylla och köpmandisk från IKEA, så ska inte nån liten jävla Mp3-spelar tro att den kan få mej att ge upp....å de gjorde jag inte...å nu är låtarna på plats!!!!

Men va faaaaan!!!
de fattas ju en låt!!!!
Jaha, på'n igen då.....

Sexblogg....

....ja men de här borde få upp besökarantalet markant va???

fast jag är ledsen att göra er tillfälliga besökare besvikna, för de kommer inte att bli speciellt spännande, de kommer iallafall inte att innehålla sånt som kanske en del av er tror, utan bara lite funderingar.....NEJ inte på sex....utan på sexbloggar...:-)
För mina tankar om sex håller jag för mej själv.....och Pia.....och Sanna..... :-)

Nej, allvarligt talat..... jag tror de är på Expressens sida man kan skriva och läsa sexbloggar, och de står ju klart och tydligt så man INTE ska missa de, och som den nyfikna människa jag är så var jag tvungen att gå in och kolla en gång....ja 2 gånger då......men ge er!!....ja okej......de blev fler gånger.....
Men döm om min förvåning när dom bloggar jag gick in och kollade INTE handlade om sex......ja jag skrev förvåning och jag menade de också....inte besvikelse.....utan förvåning.....
Jag trodde att sexblogg betydde SEXblogg, men dom jag läste handlade om pluggande, jobb, kompisar och en massa annat.....visst, folk kan ju inte skriva om sex varje dag, men NÅN borde väl göra de nån gång....eller???

ja, ja, får väl gå in nån fler gång och läsa och se om jag har bättre lyck.....jag menar se vad dom skriver om..

Kramen igen

Käraste ägodel....

Tänk, jag trodde aldrig att min cykel skulle hamna på en lista över mina käraste ägodelar, men si de har den, för gud va de är skönt att vara ute och cykla. De är så skönt och så lyssnar jag på bra musik i min Mp3, tack vännen!!!
Och så de bästa av allt, min cykel har inte en sån där äcklig sadel som är så smal att de känns som om den är på väg upp mot halsmandlarna.....fast, visst kunde den har varit ännu lite mera tantig, men jag klagar inte.

Så nu hoppas jag på fler dagar med vackert väder, och så ska jag ladda in lite annan musik i spelaren, Tack Sanna!!...för då bär de av ut igen. :-)

Kram


De var de de.....

Jajamänsan, de där gick ju som en dans de, eller cykeltur kanske man ska kalla de, eftersom de var en sån :-)
Visst, bakdäcket var inte riktigt perfekt emd luft, men efter ett depåstopp hos exmaken så var de fixat, plus att jag under tidan han pumpade däcket blev bjuden på grillad korv av hans nya sambo, värsta servicen, Statoil släng er i väggen ;-)
Så nu är man redo för cykelturen med dottern till skolan imorgon bitti :-)

Va många härliga vårtecken man ser nu när man är ute, de är tussilago, nyckelpigor, nässelfjärilar, lättklädda karlar som kör högtryckstvättarna för fulla muggar, deras fruar/sambos i solstolar med solbrillor på nästippen, barn med sand runt munnen och glassfläckar på kläderna, cyklar, motorcyklar, ja de är så härligt :-)

Barnens pappa med familj har flyttat i helgen, till ett radhusområde lite närmare mej, nej de var inte för att komma närmare mej dom flyttade dit utan för att få ett litet större boende, iallafall så är de ett äkta "Svensson, Svensson-område", jag såg för mej hur alla mammor i området kommer ut på kvällarna och plockar ihop alla leksaker som ligger utspridda på deras små plättar framför husen, och att alla pappor tar ner din lilla flaggan som hänger ovanför ytterdörren, alla vid exakt samma tidpunkt.

Nej, allvarligt talat, de verkar vara ett toppenfint område och jag tror barnen kommer att trivas jätte bra där, de finns många barn i husen omkring så dom kommer nog lätt att få nya kompisar där :-)

Kramelikram

Nu ska cykeln testas!!...eller är de jag som ska ut på test? :-)

Japp, idag gäller de, jag ska testa om cykeln funkar och verkar må bra, för jag har lovat dottern att cykla med henne till skolan i morgon bitti, å då får de bli så.
Så snart ska jag se OM jag hittar cykelnyckeln, sen ska jag se OM de finns luft i däcken och OM kedjan är ok....men när dessa OM är avklarade så ska jag se OM jag kommer ihåg hur de gick till att cykla, de var ju trots allt några månader sen sist, men de är fashinerande att de sitter i, har man en gång lärt sej så kan man

Apropå nått helt annat, jag och mina barn har haft fint besök i veckan, min kompis och hennes dotter har varit här och umgåtts med oss och sovit över, de var så trevligt så, fast mina barn var slutkörda när dom åkte, de är ju såååå svårt att sova när man ska dela rum med en kompis och helst vill man ju prata och leka hela natten. Ja nu pratar jag om barnen, visserligen lider väl deras mammor av samma problem vad de gäller pratandet, men de låssas vi inte om :-)

Och lyxat oss har vi gjort, ätit sån där "skräpmat", skrattade gott när kompisens dotter pratade med sin pappa i telefonen och berättade att..."först när dom kom till stan hade hon ätit hamburgare, sen dan efter hade hon också ätit hamburgare, och sista dan dom var i stan då hade hon faktiskt ätit.......japp, hamburgare. Ja är man i stan så är man....*S*...tur vi ätit ordentliga frukostar.......och så åt vi faktiskt Tacos till middag en dag.....:-)

Men nu är påsken ordentligt över, påskskinkan är slut, påskmusten också.....NOT!..för den var inge god.....godis finns de en hel del kvar.....men lovet är slut och barnen har åkt till sin pappa och så sitter man här ensam igen, jag och hamstern och fiskarna, och imorgon är de dags att ge sej i kast med jobbet igen.

Men nu!!!
ska jag leta reda på cykelnyckeln och ge mej ut på testkörning....
Kramen på er.

Idioter......finns de gott om....

Har ju glömt att berätta att i lördagsnatt vid 1-tiden fick jag ett telefonsamtal som gjorde att jag helt idiotförklarade 2 killar som jag ändå trodde var ganska vettiga, men nu visade de sej att den ena far med osanning och den andre vänder kappan efter vinden så de står härliga till, förbannade fegskit!!

Och nu skriver jag med snälla ord, för hade jag klivit upp på natten och bloggat då kan jag säga att jag inte skrivit så här sansat, jag skickade ett SMS till min kompis och de innehöll orden....."så jävla dum i huvet"....."förbannade idiot" och säkert nått mera målande, och dom killarna är numera inte vatten värda i mina ögon, och såna där puckon litar man på!!!

Nåja, man lär av sina misstag sägs de ju, så jag tycker jag borde vara fullärd nu :-)

Kram från en som lär så länge hon lever :-)

Farlig.....är jag....kanske??

Skrev ju om vuxenvarning tidigare......och alla tecken med villa, volvo och så vidare....
glömde antagligen de viktigaste......man ska väl ha en man också.....ja eller sambo....så jag är kanske inte där än?

..eller så är de nu de ska sitta en stor varningsskylt på mej!
Jag menar, jag har 2 barn som inte är så små att dom kan kallas "magneter" längre, och fler blir de inte.
Jag är snart 40 år, halva livet har gått.
De smink finns inte som kan dölja de rynkor som finns runt mina ögon, har kallat dessa för skrattrynkor, låter ju så mycket trevligare.
Och inte nog med de, hur kommer de sej att vissa kroppsdelar ska envisas med att lyda jordens dragningskraft så in i norden, fast jag minns inte den dag mina bröst var formade som dom man ser i tidningar och på TV.
Samma med dessa bilringar som i mitt fall består av en bilring, en mopedring och en cykelring räknat nerifrån och upp,  tripp, trapp, trull.

De är väl nu jag är farlig, desperat eller vilket ord man nu ska använda....
...så akta er, ni ensamma män där ute, ni vet inte var jag står på lur för att hugga ;-)

Grrrrr.....

Glada små rackare :-)

hmmm???
de brukar ju vara vuxenvarning när man har skaffat barn, Volvo, villa och hund, så nån typ av varning borde de vara på en annan också nu då, för jag har barn, Passat, lägenhet, hamster och fiskar :-)

Japp, vi har blivit med fiskar idag, hade ställt iordning akvariet förra veckan, men sen ska de ju stå till sej några dagar, och idag var de dags för de stora fiskinköpet.
Nåja, stora och stora, akvariet är inte så stort så de får inte plats så många fiskar, men vi tog minsta sorten, Neontetror, man fick köpa 10 st för 110kr, annars 13kr st, alltså lite mängdrabatt, sen vet jag inte om tjejen såg att vi var supernybörjare för när vi kom hem hade vi 12 fiskar i påsen, hon kanske tänkte att där kommer de att bli svinn direkt.
Så nu simmar de omkring 12 glada små fiskar i akvariet :-)
Hur jag vet att dom är glada?
Ja vadå?, jag vet inte om dom är ledsna heller och varför ska man alltid tro det värsta, nej vet ni vad, dom här 12 små fiskarna är glada som små laxar att dom fått komma hem till oss, så de så! :-)

Blub blub på er :-)

Vårkänslor.... ??

Ojojoj....va vårkänslorna spritter i kroppen, man vill bara plocka fram sandaler och tunna kläder....NOT!!!
jag sitter här vid datorn och tittar ut genom fönstret, de blåser som tusan och snön vräker ner.....Jippie!!!... äntligen vår!!!....
Jag hoppas verkligen de är övergående de här vädret, och då menar jag snabbt övergående, typ om en timme vill jag se solen och att snön som kommit ner ska vara borta, antagligen är de mitt fel de här, för jag ska vara ledig i över en vecka, så jag ber alla så hemskt mycket om ursäkt och hoppas ni kan förlåta mej.
Ni som bor här i närheten kanske ska höra av er till mej innan ni lägger er sommarsemester, så ni inte drabbas av de dåliga väder som ofta brukar följa just MIN semester.

Nej, nu får de vara slut med gnällandet, jag är ledig i 10 dagar, jag har mina barn här och vi ska bara må gott, äta gott och ha de skönt....hoppas jag :-) Vi får väl hålla oss inne om vädret tycker de, värre än så är de inte.

Min mamma var så snäll så barnen fick åka till henne i morse så jag skulle få sova ut efter nattens jobb, och de var jätte skönt, man behöver de, men nu är dom här och dom har redan hittat påskäggen och stoppat huvudena fulla med godis, precis som de ska vara när de är påsk :-)

Men kolla!!!!
Solen skiner nu, och snön yr inte längre....kanske min önskan om att vädret var övergående slår in :-)
de skulle då vara första gången en av mina önskningar slår in kan jag säga....*S*
Man kanske skulle köpa en lott? :-)

Kramen på er.