Kuliga frågor...men oj så svårt...

En utmaning till er som läser och bloggar, svara på de här frågorna....de var inte ett dugg lätt, och tid tog de också, men roligt var de :-)
Förresten, ni som inte bloggar kan göra de också.....för som sagt, de var kul :-)

REGLER: Svara på de 12 frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar. Ta den FÖRSTA användbara bilden som dyker upp. Använd den som ?svar?.


1. Vilket år är du född?

image84


2. Hur definierar du din sexuella läggning?

image85


3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?

image86


4. Och din sämsta?

image96


5. Vad söker du hos en partner?

image88


6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse (förnamnet)?

image89


7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?

image90


8. Vilken kändis är hetast enligt dig?

image91


9. Vad gör dig avtänd?

image92


10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med (förnamnet)?

image93


11. Vilket kroppsdel, förutom munnen, gillar du mest att kyssa på en kärlekspartner?

image94


12. Ett kärlekspar på film eller tv som du gillar?

image95


De var de de.....de var den längsta tid jag lagt ner på en blogg, men kul var de :-)
Kram på er :-)


jag kan Alfa-peta ;-)

Nu börjar också den här dagen lida mot sitt slut.....barnen sitter och tittar på Tintin på TVn, och snart ska dom i säng så dom är pigga och glada i morgon bitti när de är dags att gå till skolan....och de bästa är att än så länge är båda både pigga och glada och är ivriga att gå till skolan :-)

Glömde berätta förut att jag hade besök igår kväll, och vi tog oss en liten Alfapet-turnering, eller som de står i instruktionerna......man Alfa-petar......låter ganska knäppt tycker jag...*S*

Iallafall så har vi spelat på internet förut mot varann, på
www.betapet.com, de har inte blivit så jätte många gånger, men de viktigaste är att JAG vunnit alla gånger då.....så jag var ganska säker på en seger igår också....men icke!!...
Första omgången blev de oavgjort...ja men hallå!!!...hur ofta händer de då???....
och andra gången så vann han med 5 pöäng!!......de här borde bevisa att vi är lika intle....intil....initell....lika smarta!!

Jag se så ärlig jag är....jag erkänner att jag förlorade.....lika väl som jag erkänner att jag vann minigolfen, då förut, ni minns!!......fast han försöker förglömma de...*S*

Men jag ska ha revansch....stavas de så??.....nån kväll.... :-)

Kramis

Skola, tänder och frisyrer :-)

Ja nu händer de saker....barnen har börjat skolan, sonen för första gången, han går visserligen förskoleklass, men de är skola.....och de är så spännande och kul tycker han.....fröken kom och skröt för MammaMarie igår att han är så positiv till skolan, och glad hela tiden.....ja, ja de har gått 2 dagar ;-).....men jag ska erkänna att de "värmer en mors hjärta", som Emil i Lönnebergas mamma sa :-)

Och nu vet jag av erfarenhet att snart är de jul......ja men allvarligt, dagarna går aldrig så fort som när barnen är i skolan och man kryssar på matlistan och helt plötsligt ska adventsstjärnan upp....och vårterminen är än värre, för då är de ju en massa lov och ledigheter....
Läste förresten i tidningen att här i Jämtland har man fixat till studiedagarna för lärarna så dom infaller samma vecka som de är röd dag och klämdag, så barnen kommer att få 3 lovveckor på vårterminen istället för de vanliga 2 veckorna, och de gör ju inte att terminen går långsammare.... :-)

Igår tappade sonen sin andra tand.....eller tappade och tappade.....han bröt och bände och drog tills de sa "plopp"... som de gjorde för Lina, också i Emil i Lönneberga.....:-)
Första tanden drog jag ut....eller jag höll i den och så sa jag till sonen att backa, trodde inte han skulle göra de, men han gick bakåt tills de sa plopp då också.....och jag satt med en tand i handen.... Ja alla sätt är bra utom dom dåliga :-)

Min dotter lärde sej när hon var liten att lägga tanden i ett glas med vatten på kvällen, för då kunde de bli en 10-krona istället.....sen tipsade hennes fritidsfröken henne om att hon skulle lägga tanden i ett glas UTAN vatten, för då kunde de bli papperspengar......Jag kommer att skicka räkningen till den fritisdfröken när barnen tappat sina tänder klart!!!!

Nu ska jag snart ge mej ut på en liten shoppingrunda, barnen behöver skärp till sina byxor såg jag i morse, och så ska jag införskaffa några korgar som dom kan ha på hyllan med reservkläder i, behövs om man har barn som hoppar i alla vattenpölar som finns, och så ville sonen att jag skulle köpa gelé eller nått till hans hår så vi kan göra en tuppkam!!.... Men Hallå!!!....han är 6 år!!....han ska inte tänka på sånt som frisyrer han....*S*

Kram på er :-)

Ny dag, nya bekymmer....

...eller kanske inte....men en ny dag har de hunnit bli iallafall......och de här är en spännande dag, för sonen iallafall, för han börjar skolan idag....och ja de ska jag erkänna, de är en spännande dag för modern också... :-)
Min minsting börjar skolan....fattar inte vart tiden tagit vägen, för jag blir ju inte en dag äldre.... :-)

Så nu har vi snart 2 barn i skolan med allt vad de innebär....och de känns lite overkligt....för de var verkligen inte längesen jag var med sonen på prematuren på sjukhuset i 3 veckor för han föddes 6 veckor för tidigt....de känns som igår när vi satt där, 4 mammor vars små knyten delade rum.....eller små och små, min groda vägde ganska mycket för att vara så tidig, så jag är faktiskt tacksam att han bestämde sej att inte stanna inne hela tiden ut...*S*

Men nu har de gått 6 år sen dess, och han har tappat sin första tand, han har lärt sej cykla, och han har börjat läsa sina sagoböcker själv..... och helt plötsligt känns de som om livet börjar gå en aning för fort....men de är väl precis som de ska vara.

Ja de blev en liten och fin och seriös blogg i natt. :-)
Kram på er och var rädda om varann.

På väg hem från jobbet....

...en tidig morgon efter en regning natt....

image79


image80


image81


image82


image83


Japp......de finns mycket vackert i naturen :-)
Kram

Bilder.....bara bilder....

....ja och lite text också om de är nått jag vill förklara.....och som ni som känner mej väldigt väl vet så kan jag ju inte vara tyst..... ;-)


Här är bryggan jag tillbringat många härliga timmar på i solen den senaste veckan....

image68


Utsikt från bryggan en mulen dag....

image69


De var bara 16 grader i vattnet... så jag badade bara fötterna... :-)

image70


Livet kan vara bra underbart :-)

image71


Gammal bro över Västerdalälven..

image72


En solig dag.....förlåt morgon....
visst är de vackert?
Skulle inte ha nått emot fler timmar på den bryggan :-)

image73


image74


image75


image76


image77


image78


Kram på er


Rast...igen...

Ja nu var de en stunds vila igen.....hade stämt träff med "massören" i natt, men när jag och Sanna kom dit så ångrade vi oss så de blev en kort tur.....så här sitter jag nu en liten stund.
Hörde glunkas att de är friidrott på TVn, så jag kanske ska titta lite när jag ska äta min frukostmacka om en stund...

Borde kanske börja idrotta med nått själv, jag har nämligen gått upp i vikt.....å de vet jag ju vems fel de är....så mycket god mat som jag ätit den senaste veckan.....bara för att kocken är smal och ser så vältränad ut.... fast de var nån som sa att man inte ska lita på en smal kock....*S*

Nåja, de blir väl höst och buggen sätter igång.....barna har redan börjat tjata om Danspatrullen så de är klart vi ska gå den igen.....X, eller om de var Y, ska kanske gå med sina barn också den här terminen.....
Och så får de bli "tisdagsträningarna" också så ofta jag kan......då kanske jag kan tappa några av dom där kilona... ni förstår, banta är inte min melodi.....definitivt inte!! :-)

Nähä, de här går inte....ska fortsätta jobba, är ju inte så jätte många timmar kvar nu innan jag får GÅ hem och lägga mej.....

Kramen

Fredagnatt...

...å här sitter man på jobbet igen.....har en liten paus och då hamnade jag här....och som de kan vara ibland så vet jag inte om jag verkligen har nått att skriva om... :-)

De känns som om de kommer att bli en tung natt, jag har inte sovit så mycket....helt självförvållat, hade ingen lust att sova när jag kom hem.....och förresten så var de så lite tid till de för direkt när jag kom hem till stan så gick jag och fikade med Pia med dotter och syster......lite tröstfika.....en STOR macka med salami och brieost, och direkt på de en chokladbakelse av nått slag....mums....
Kunde ju förstås ha försökt att sova lite mer på bussen, men se de gick inte.....
Vi får väl se om jag håller mej vaken hela natten....*S*

Jo förresten.....min bil ni vet.....den står hos min bilmekaniker igen.....skulle vara snäll och hämta han sedan han lämnat iväg en bil....å vad händer??......jo så fort han kom i närheten av min bil så läckte den vatten igen.....eller ja...de kanske inte var hans fel.... men iallafall så står den på samma ställe som förut....och jag får gå hem i regnet i morgon bitti......jo då, klart de kommer att regna.....varför skulle de inte???...jag ska ju gå!!

Puss och Kram på er :-)

Snart hemgång... :-(

Jaha, nu är de nära.....jag åker hem i morgon, och jag erkänna att de lockar inte speciellt mycket, hade gärna stannat här några dagar till, men jobbet kallar.....och i och med det också plånboken.... jobb=pengar... tyvärr alldeles för lite med tanke på de jobb jag gör..

Ja men allvarligt, tjänade mycket mera när jag satt på Ericsson och testkörde maskiner än vad jag gör när jag tar hand om gamla och sjuka människor.....ja men hur sjukt är inte de???
Då undrar man vad som är viktigast?......människor eller maskiner??

Undrar om dom bestämmer våra löner inte har någon gammal mamma eller mormor, eller om dom själva inte har tänkt bli gamla? eller om dom anser sej vara bra att dom står över allt sånt där??
Japp, sjukt är de!

Iallafall så längtar jag inte hem.....sitter gärna här ute på bryggan nån fler dag, äter god mat och bara mår bra i trevligt sällskap....MYCKET trevligt sällskap :-)

Så nu ska jag sätta mej ute en sista gång....och njuta av solen....och from i morgon kommer bloggen att komma från Jämtland igen.

Kram

Ny lista :-)

....som jag snott av Jerry   :-)

1. Hur gammal är du om fem år?
44!!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Daniel och Linnea

3. Hur lång är du?
163,5 och på väg neråt.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Bean på semester, eller vad den heter.

5. Vem ringde du senast?
Pia, eftersom hon ringt mej men jag inte kunde svara då

6. Vem ringde dig senast?
Pia, men som sagt.....kunde inte svara.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Hej vännen hur har du det i mas-landet? Blir du kulla du nu? :-) Kram
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
De beror på tillfället.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Min pappa dog när jag var bara 1,5 år, min mamma är sambo.

10. När såg du senast din mamma?
På sonens födelsedag.

11. Vilken ögonfärg har du?
Dom är väl blå, tror jag....

12. När vaknade du i dag?
Jag vaknade vid 6 i morse.

13. Vilken är din favoritjulsång?
Den var inte lätt.....White Christmas tror jag.

14. Vilken är din favoritplats?
Den var inte heller lätt, trivs hemma, men hittar små oaser lite här och var, just nu är de en brygga vid älven som lockar.

15. Vilken plats föredrar du minst?
Stolen hos tandläkaren.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Ja vad de gäller mitt boende så sker nog inga förändringar innan dess, barnen börjar ju precis bli vuxna då.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Inget alls vad jag minns.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
De var Mr Bean...*S*

19. Hur stor är din säng?
120 cm, tror jag...

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär...

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Jag sover med eller utan kläder ;-)

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Tre

23. Hur många landskap har du bott i?
2

24. Vilka städer har du bott i?

Östersund
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota är härligt på sommaren 
26. Är du social?
Ja de tycker jag.

27. Vilken är din favoritglass?
Har ingen favorit, men mjukglass går ju alltid hem.

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Äter sällan efterrätt, men päronhalvor med mintkaka på är inte dumt.....friterad banan med glass är också gott :-)

29. Tycker du om kinamat?
Japp

30. Tycker du om kaffe?
Icke!

31. Vad dricker du till frukost?
Te eller mjölk.

32. Sover du på någon särskild sida?
Nej, bara jag får ligga på sidan så är jag nöjd.

33. Kan du spela poker?
Tja, jag provar väl ibland, men inte om pengar....än....;-)

34. Tycker du om att mysa/kela?
Absolut :-)

35. Är du en beroendemänniska?
De vet jag inte, vill väl inte vara de, men......

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ja faktiskt, iallafall 2 st och vi bodde alla i samma lilla by...:-)

37. Vill du ha barn?
Jag har 2 och fler blir de inte.

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och tyska hjälpligt.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej, tack och lov!!

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Vilka pengar???

42. Äger du dyrbara smycken?
*asg*

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Navy CIS.

44. Kan du rulla med tungan?
Rulla tungan??....jag kan rulla ihop tungan, så är de de som menas så ja... :-)

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Ja de beror väl på, men jag tror min "bilmekaniker" vinner de priset....*S*

46. Sover du med gosedjur?
Nej

47. Vad har du för ringsignal?
Arkiv X.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja de har jag.
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min BH och mitt linne.

50. Flirtar du mycket?
Näe, vet inte ens om jag kan....*S*

51. Kan du byta olja på bilen?
Kan jag säkert bara jag vill....:-)

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej de har jag inte.....

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Håller på att läsa den första boken i serien om Arn av Jan Guillou, "Vägen till Jerusalem.

54. Läser du dagstidningen?
Inte varje dag.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej

56. Dansar du i bilen?
Undrar lite hur de skulle gå till??.....

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
De blir mycket radio i bilen när jag jobbar, växlar mellan RixFM och OneFM.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Vilka böcker jag har kvar sen jag gick Omvårdnadslinjen, jag ska sälja dom.

59. När var du i kyrkan senast?
Farfars begravning i början av juni.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Bra fråga, kan ha varit Barbro.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Vet inte, tältade med momma och morfar när jag var liten, dom plockade bär och jag lekte, vi kanske var ute 3-4 dar.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Daniel :-)


Ja de var de de :-)
Kram



Somna min skinka....

Har ju glömt att berätta att i söndags fick jag åka på en MC-tur....de var lika härligt som förra gången...näe, de var bättre, var ju inte lika nervös den här gången.... :-)
Vi åkte ca 10 mil, och när jag klev av fick jag vara med om nått jag inte känt förut....min högra skinka hade somnat...*S*... visserligen har jag hört att de kan vara lätt för den som åker bakpå en MC att somna, men jag trodde de var hela personen och inte bara bitvis....*S*
Men jag skakade liv i den och slog den lite lätt.....nej fick ingen hjälp.....så snart hade jag väckt upp den igen :-)

Kramis

Rapport härifrån...

Att köra i ett samhälle man aldrig varit i förut är spännande, att sen samtidigt köra en bil man aldrig kört förut gör det hela än mera spännande....MEN jag kom fram helskinnad dit damen jag erbjudit skjuts skulle, och även hem igen....och jag hoppas och tror att hon inte kommer att få några bestående men..... :-)

Som tur var var de bara en rondell jag skulle igenom, inte för att jag har problem med själva rondellkörandet, utan problemet är vilken väg jag kom in i rondellen när jag ska tillbaka ut och då helst åt samma håll...*S*
ja nu menar jag såklart inte att jag skulle ut ur rondellen åt samma håll som jag kom ifrån på en gång, då hade jag ju kommit hem igen och de var inte riktigt meningen, utan jag menar när jag lämnat av tjejen och skulle hitta hem själv.....å de där blev lätt att förstå antar jag....eller så blev de som vanligt när jag skriver..

Sanna påstår att jag skriver som jag pratar, men så är de verkligen inte....men däremot så skriver jag som jag tänker...å de är värre kan jag säga....för jag kan faktiskt tänka till lite innan saker hoppar ut ur munnen på mej.. ..iallafall ibland...*S*

Igår eftermiddag tillbringade jag några timmar på bryggan med fötterna i ca 15,8-gradigt vatten.....
å de där blev helt fel....jag tillbringade några timmar på bryggan...men tiden jag hade fötterna i vattnet blev nog inte mer än max 10 minuter sammanlagt....
När jag satt där i solen och hade de mysigt och läste en bok, och precis hade lyft upp fötterna ur de inte allt för varma vattnet så kommer några grannar ner vattnet....och pappan tar sin lilla dotter och slänger i henne och hon plaskar glatt på!!!!!....men herre gud!!...från vilket land kom hon då???...bada???...nu???...här??
Ungar!!!.... :-)

Nej nu tror jag att jag ska ta mej lite lunch och sen gå ner till bryggan igen en stund med min bok.... :-)
Kram

Rapport....:-)

Ja jag hittade en dator, om än en som är lite annorlunda, jag är så omodern så jag har aldrig använt en bärbar förut, och tangentbordet är ju lite mindre, så min fingrar känns som värsta långa pianistfingrarna...å sen så sitter ju tangenterna så tätt så jag måste nog ta och klippa ner naglarna....

Men jag ska väl kunna få ner några ord rätt stavade iallafall så folk kan begripa vad man skriver...*S*

Jag är som sagt på hemlig ort, fast sedan ni läst de här kommer iallafall vissa av er att förstå var jag håller hus, skulle ju kunna skriva röda stugor och MC-tur så fattar nog de flesta som följt min blogg, men eftersom jag vill hålla er på halster så skriver jag inte de... ;-)

Tänkte iallafall berätta om bussresan jag företog mej i fredags, hur en så lång och ganska tråkig kan utveckla sej till ett bloggämne förstår jag inte, eller så var de just längden och tråkigheten som gjorde att jag började fundera i bloggbanorna :-)

Nå, klev på bussen i Östersund tillsammans med en massa andra människor, plus 2 hundar, varav den ena skrek när husse tvingade upp han på bussen, han ville verkligen inte åka kan jag säga....och sen höll han serenad en stund för oss i bussen.....men så småningom så lugnade han ner sej...lite iallafall..

Eftersom bussen går en bra bit, dvs lite över 30 mil så finns de toalett på den, som användes flitigt av nästan alla resenärer, utom lilla jag.....har lite svårt för sånt där när man ska gå på toa på en buss...känns knepigt.. Men till slut så var jag bara tvungen, passade på när nästan alla i bussen klivit av för att ta en liten bensträckare, själv vågade jag inte, för jag hade säkert missat bussen sen och stått där i Sveg och min väska på väg söderut...så jag stannade som sagt kvar ombord och besökte istället toaletten.

När jag satt mej ner så upptäckte jag nått, som skulle kunna ha varit trevligt om bussen kört i 90 km/h men inte lika fränt nu.....på toan var de ett stort fönster, som var täckt av nån sorts plast så man inte ska kunna vare sej titta ut eller in, men nån verkade ha velat ha lite utsikt när han satt där och därför rivit upp en glugg i plasten.....klart de var en han, för ingen hona sitter så länge att hon hinner riva sönder en sån där plast....*S*
Iallafall var de väl en mikndre skojig sak att upptäcka när man sitter där och kan titta ut....på folket utanför....och alltså kan dom titta in....och i lagom höjd var gluggen så när man reste sej var de inte ansiktet som längre syntes i gluggen....
Jag är så glad att människorna som var ute inte gick åt de hållet utan höll till vid framändan av bussen....
Så om ni ser en buss som går mellan Östersund och Mora, som har en glogg i toafönstret så vet ni att den har jag åkt...*S*

Har funderat en del på humor, och hur olika sorts humor man har, jag och Pia har ju varit med om saker som vi håller på att dö av skratt när vi tänker tillbaka på...."de hände sej en söndagseftermiddag i Sollefteå"....men när vi återberättar den historien så skrattar en del inte alls....men Hallå!!....fattar dom inte hur roligt de var??....men de kan ju vara så enkelt att man ska ha varit med om de för att de ska bli kul...

De där kan vara svårt när man får ett skrattanfall när man pratar och så kommer nån och frågar vad man skrattar åt.....å så vet man att de är ingen idé att berätta, för de är ju nått som bara jag och den jag pratar med har kul åt...kan ju vara hur sjukt dumma saker som helst....och så känner man sej som en skurk för den tredje personen kanske tror man har "hemlisar".....svårt de där....
Har en bekant, hon är sån, vill veta allt...men man kan inte berätta allt....så är de bara...

Varför jag funderat på de där om humor??
Jo för när jag satt på bussen så spånade jag i så mycket, och i min tristess så var de riktigt roliga saker, men nu vet jag inte om de skulle bli så kul om jag skrev ner de här....så därför struntar jag i att berätta om tanten som hade potatisar i hatten och husbilen vi varvade 6 gånger!!!!.....för dom skämten förstår nog bara jag... :-)

Hur min "semester" är??
Ja ni.......jag klagar INTE!!!!......super god mat.....måste nog banta när jag kommer hem.....fin logi, utflykter på 2 och 4 hjul....som sagt....klagar inte :-)

Och nu ska jag ge mej ut på en utflykt på 2 fötter i de vackra vädret...

Puss och kram på er

Ny morgon, nya funderingar....

Har en liten fundering om de jag ska ta upp nu medföljer i de kvinnliga generna, jag har inga som helst belägg för att de är så, men de verkar vara ganska många av de kvinnliga könet som, precis som jag, tycker om att riva bort skinn när de börjar flagna när man solBRÄNT sej...*S*
Förresten, heter de flagna???

Jag upptäckte nyss, när jag skulle ta mej en titt på min polkagrismage, att jag börjat flagna, och genst började jag riva skinn.....
Då ringde telefonen och naturligtvis var jag tvungen att upplysa min kompis om vad jag gjorde, och då sa han nått om att de där hade han också märkt av....att tjejer gillar....och de mest konstiga är att de är roligare att göra de på nån annan....kan säga att de är en och annan gammal pojkvän till mej som fått "rivet skinn"....*S*....men nu fick jag till de igen!!!

Samma gäller när man har chansen att klämma finnar.....man gör de hellre på nån annan.....varför???....ja men va tusan, de gör ju inte lika ont då....:-)

Nåja, det var detta om detta.....och nu sitter de säkert nån och hulkar och håller på att kräkas som tyckte att de hela bara var superäckligt.....i så fall ber jag så mycket om förlåtelse....och önskar samtidigt er alla en bra dag :-)

Nu drar jag på lite semester på hemlig ort, återkommer när jag kommit hem igen....
OM jag inte får bloggabstinens och lyckas hitta en ledig dator nånstans, då får ni höra ifrån mej innan jag kommer hem..... :-)

Puss och Kram

Morgonens funderingar...

Ja de är morgon för mej, jag har nästan nyss vaknat.....och jag har suttit och läst lite bloggar och skrattat gott, åt en del av dom, tänk va en del har bra fantasi när dom skriver....*S*

Nå, vilka funderingar har jag just nu då?
jo, efter mina dejtingtester igår så fick jag chansen att båda skratta och le flera gånger under kvällen/natten när jag hade möjlighet att kolla lite på TV, för på alla nyheter och även på radion pratade dom om han......Sven-Göran Eriksson.....mannen i mitt liv....han vet bara inte om de än...*S*
men jag känner att jag måste nog skärpa till mej och kanske försöka förstå lite av hans jobb, har kommit så långt att jag nu vet att han bossar över Manchester nånting, men om de var City eller United har jag glömt....sätter en slant på City....men de är ingen stor slant...*S*
MEN jag vet att dom här Manchester lagen ska mötas snart, om de var på lördag eller söndag....och att hans lag tydligen sköter sej bra nu....HEJJA Svennis!!.... :-)

En annan fundering som dök upp här var min mage.....ja min solbrända mage, med betoning på brända.... jaja, jag vet man ska använda solskydd och inte utsätta sej för den heta solen för länge, men till mitt försvar kan jag säga att min mage ALDRIG tidigare visat tendens till att ens vilja bli de minsta lilla rosa av solen....OCH att de dessutom den här dagen inte var sol hela tiden.....
Men skit i de nu......de var solBRÄNNAN jag ville skriva lite om.....kan säga så här, att några som jag visat magen har osökt börjat prata om Polkagrisar.....*S*

Har ju berättat tidigare att mina mage inte består av EN bilring, utan ett gäng ringar i skiftande storlek, och efter förra veckans solexponering så har jag lärt mej att om jag ska utsätta min mage för solens strålar så ska jag ligga ner, PLATT!!!!
För nu är magen vackert röd/brun och vit randig......som en polkagris.....och naveln är, när man hittar den, vit och fin....*S*
Så som sagt......platt som en plattfisk eller så får jag lov att banta, å de sistnämnda låter så förbaskat tråkigt så de får bli plattfisken...*S*


En liten bild från morgonen

image67


Ta hand om varann
Puss


Lista

ja nu var de faktiskt ett tag sen jag hade nån lista....den här hittade jag hos Rexxie och snodde all världens väg....
de roliga testerna om dejtingpartners hittade jag också där :-)

De är så kul när man på nått underligt vis hamnar hos andra bloggare som skriver så man fastnar och lägger till dom under sina favoritbloggare :-)

Nåja, här är listan:


Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
Bara 2, hem och bil/cykel.....lämnar den hemma vars fordon jag inte anävnder för stunden

Vilken svordom använder du mest?
Fasen brukar de nog vara, man får tänka sej för när man har barn.....dom svär nämligen inte..

Äger du en iPod?
Nope

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
De är olika, är de jobbarvecka så brukar den vara ställd på nån tid på kvällen så jag inte försover mej när jag vilat innan jobbet, är jag ledig blir de vid 6.30 för att få iväg barn till skola.

Hur många resväskor äger du?
Inte en enda.....men måste fixa en sån som Monia har ;-)

Var köper du dina matvaror ifrån?
Coop oftast.

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Ta bilden

Vilken var den senaste filmen du såg?
The Holiday......så romantisk....*suck*

Har någon av dina vänner barn?
ja många av dom.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En ny mobil, så jag har nån när den här åker ut genom fönstret.

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja säkert......å alldeles säkert vet jag vem också.....närstående.....släkt...kan inte bli närmare än så....

Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Icke!!.....behöver inte de...borde kanske ta ut medicin som piggar upp mej istället.....Tips någon??

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Har CD-växlare så de är 6 skivor.....tror de är Anne Nördsti som ligger som första skiva...och sen är nog resten dansbandsmusik också, ev finns Sonja Aldén där också, och D.D.E

Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Vanlig mjölk

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Japp

Vad åt du till middag?
Inget alls än...

Använder du huvtröjor?
Har precis fått en så jag har inte hunnit använda den än.
Kan du vissla?
Ja hyfsat bra...

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Näe, fick inte ens följa momma och morfar på Första Maj när jag var liten.

Vem var den senaste som ringde dig?
*suck*....fråga inte...

Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Ja då, de tror jag......fast jag undrar vad som kan vara roligt med de??...*S*

Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja de gjorde jag, men de har blivit mera nu som vuxen med egna barn :-)

Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
Jämfört med vad?....inte speciellt stort vårt Lillänge

Hur många syskon har du?
Inga vad jag vet

Vilken film kan du alla replikerna till?
Ingen, ska man kunna de??

Äger du några band-t-shirts?
Nu ska vi se.... Roxette, Bon Jovi, Whitney Huston (inget band men ändå), Ronny och Ragge...*S*, Mikael Rickfors (inget band igen), och så Jannez såklart!!! :-)

När flög du senast?
Ja DE var längesen.....säkert närmare 10 år sen...

Hur många stolar står runt ditt köksbord?
Sex stycken

Läser du för skojs skull?
Ja jag läser för skojs skull :-)

Pratar du några andra språk?
Engelska och Tyska.....så jag kanske skulle kunna överleva om jag behövde.

Diskar du din egen disk?
Ja???......vem annars??

Har du gråtit offentligt?
Jadå, gråta kan jag....

Har du en stationär dator eller en laptop?
Stationär...

Försöker du alltid lära dig nya saker?
De händer.....de gäller väl mest roliga saker då som nya, för mej, danser.

Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Jag har en tatuering och vill väl gärna ha nån fler....men de blir inte förrän jag hittar "den rätta"....
Nej till piercingar, de räcker med mina fyra hål i öronen, förutom dom 2 jag har för att höra.... ;-)

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Svår fråga.....mitt självklara svar har nog alltid varit NEJ.....men nu vet jag inte....*S*

Kan du kasta macka?
Nej, till mina barns stora sorg så kan jag inte de...

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nope...

Vem har du varit med på bio?
Ska man skriva alla här??....några av mina nuvarande vänner,......gamla klasskompisar....och mina barn såklart....mina ex.....räcker de??

Vem var din favoritlärare?
Oj jösses!!....kan de ha varit min fröken som jag hade i 1-3, Birgitta....

Vad har du för väder?
Mulet och de blåser, men ganska behaglig temperatur om man inte tänkt sej att bada...

Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
En konstig fråga till.....ja varför inte??...är dom speciellt farliga eller nått???

Har du en blogg?
hmm??.....ja jag antar de...*S*

Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
Å fy tusan.....jag minns inte....måste nog ta de som var minst dåligt då...*S*
då var de säkert svenska eller nått sånt...

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Ett bara????
kan jag inte få ta flera??...
Empati och humor

Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?
Men nu igen, konstig fråga....
vem bestämmer att nån är oattraktiv då?.....för jag måste nog fråga den personen först.....ingen av dom jag blivit attraherad av har varit oattraktiv i MINA ögon....inte då iallafall....*S*

Gillar du din boendesituation?
japp, mycket!! :-)

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Nånstans runt 6 timmar

Äter du frukost dagligen?
Absolut.....tiden kan variera, men frukost äter jag

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej, inte de minsta.....
om de inte är nått speciellt.

Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?
Jag pratade inte så jätte mycket, var en ganska tyst tjej när jag växte upp, blyg också.....jajamänsan, tro de eller ej, men så var de :-)

Vilken är din favoritfrukt?
Banan.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Inte då

Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
40 år!!

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nej de tror jag inte.....borde iallafall inte eftersom jag stavar fel lite då och då när jag ska skriva fort...*S*...som säkert märks i min blogg...

Tror du på liv på andra planeter?
Har ingen som helst aning

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
De var nog sonen...

Tror du att gud är en man eller kvinna?
Ja säg de??

Vad var det senaste du åt?
En kaka alldeles nyss, smaken kvar i munnen än...

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?
Vet inte....tror inte de har nån betydelse hur dom ser ut mellan benen.... ;-)

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Ja de undrar jag med??

Gillar du senap?
Ja, speciellt Johnnys

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nej tack!

Sover du på sida, mage eller rygg?
Sidan

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej.

Tycker du om att krama folk?
Kramas gärna :-)
Skulle du säga att du är trendig?
*asg*....skulle inte tro de...

Äger du en digitalkamera?
Ja äntligen :-)

Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Ja dejt ja, vad innebär de...ska de bli nått mera då eller??...då får jag nog tacka nej....finns de vänskapliga dejter då blir de ja tack :-)
har faktiskt aldrig blivit bjuden på nån DEJT......vad jag vet...*S*

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Ska man kunna namnen på dom också??

Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?
De beror nog på vem de är...alla kan vi glömma eller få förhinder.

Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
Mannen med falkarna

Tycker du att du är attraktiv?
Vad ska man svara på de då.....JAG trivs medd mej själv...men attraktiv???.....*S*

Vad är du allergisk mot?
Ingenting, förutom elaka människor

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej, varför skulle jag de.....jag har tom. vassa hörntänder som visar att jag är köttätare ;-)

Vad skulle dina barn heta?
Sonen hade jag ingen aning om, dottern fanns en del förslag....bla Matilda och linnea...men de blev de tredje allternativet.

Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
....relativt oskyldiga har anpassat sig till nuvarande antibiotikapre-....
de är ur min bok "sjukvård" sen jag läste till USKA
Vad har du på dig?
men hallå!!...en standardfråga på nätet.....*asg*
joggingbyxor och t-shirt

Vad var den senaste musik du lyssnade på?
D.D.E med albumet "De går likar no"

herre jöss va lång den var :-)
Kram


Dejting :-)

Jösses.....
2 bloggar om samma sak....men bara måste....de är
TESTEN igen....gör den!!...*S*

Nu ska jag dejta en kvinna....och där åkte Viktoria Silverstedt
känns ganska okej faktiskt...*S*

...å inte blev de Lill-Babs....helt okej, hon är ju ganska gammal......ja vadå Sven Wollter gammal också...han är ju man, de är skillnad.... ;-)

hmmm???....här åkte Babben Larsson när frågan om sex kom....tycker hon också de är tråkigt med sex....som Martin Stenmarch???

Puh!!!!!.....ingen Kristina Lugn för mej....*S*

..å inte blev jag prins heller.....*S*

Ja men de här köper jag!!!! :-)
...och vinnaren är Tone Bekkestad!!!!!....ja väder-Tone ni vet.....som visade för mycket tutte i nån tidning....

då blir de en kvinna som dejt, helt klart :-)

Puss från, en genast mycket gladare, Marie :-)

Min dejt!!

Ja de här testet måste ni göra....

Dejta en kändis

Blev tokbesviken när Sven Wollter åkte ut som första man...... :-(

å vem är han???.....Gustaf Norén??

....förbaskat, där åkte Alexander Skarsgård också!!!....

hmmm??...Hur kommer de sej att Martin Stenmarch åkte när jag svarade att sex är väldigt viktigt??.....Tycker inte han de???

Nähä...å inte blev man prinsessa heller.... :-(

å ingen Persbrandt....*gråter floder*

*ASG*....jag tror jag döööööör!!!!!

å vad har jag gemensamt med Sven-Göran Eriksson???????

jaja, han har väl pengar eller hur???
men med tanke på mina svar så undrar jag lite hur de kommer sej att de blev han???
Jag tycker de är viktigare med tid än pengar....är de hans åsikt också alltså??
...å sex anser han är viktigt också då.....*S*

Näe, de här går inte....nu ska jag testa med tjejerna/kvinnorna och se vem som blir min dejt då....

Puss på er, och hälsa gärna på mej, var jag nu kommer att bo.....har glömt vilket lag han ska "ta hand om" framöver :-)

Hormoner...och kvinnor...

Ja den kombinationen är väl en intressant företeelse, eller vad säger ni alla karlar där ute???....*S*

Jag vet många tjejer/kvinnor som blir tvärförbannade när dom får frågan om deras dåliga humör beror på PMS, och varför blir vi de???.....jo därför att de är så....lätt som en plätt...*S*
Eller okej, jag ska vara snäll och inte dra alla kvinnor över en kam, men ärligt talat, visst har vi ett väldans svängande humör emellanåt....och vi kan skylla allt på hormonerna....vad ni karlar ska skylla på vet jag inte....så ni är en svårare nöt att knäcka.....*S*

Ja för att inte göra alla kvinnor arga nu då, så drar jag bara en kvinna över den här kammen, och de är mej själv....

I morse vaknade jag och mådde riktigt bra, var på gott humör och tyckte livet var helt underbart.....men efter nån timme började jag fundera över livets gåtor, och började känna att mitt liv är bra komplicerat och jobbigt,
å då mina vänner.....då anar jag att de är nått på gång....
sen när jag började gråta utan anledning, och tycka att mitt liv är förjäkligt....japp.....då var jag säker... Mensdags om 1 eller 2 dar!!!

Sen skrev jag ett långt, och då snackar vi långt, SMS till Pia, under tiden som jag grät floder.....
å nu sitter jag här, nån timme senare och ler åt de.....
men dan är inte slut än... och vem tusan vet hur de slutar....*S*

ja visst är vi lätta att förstå sej på?....
allvarligt talat så förstår jag emellanåt inte att karlar och kvinnor kan leva ihop överhuvudtaget...*S*
och vad han där uppe tänkte när han skapade oss så som vi är.....han måste ha garvat ihjäl sej när han tänkte på hur struligt de skulle kunna bli.....den busen.... *S*

Så där ja....nu känns de ännu lite bättre....mysko.....
ska faktiskt ta och spola upp ett bad och leka mini-spa en stund....
barnen har åkt till sin pappa och jag börjar jobba ikväll igen efter 9 nätter ledigt, undrar om de hänt nått sen sist?

Ha de så bra och var rädda om varann
Pussar och kramar till er :-)

Hur gick de??

Ja hur gick de egentligen med fröna som jag planterade.....förlåt, jag menar sådde ;-)

Jo då, dom har växt på sej en hel del, men på luktärterna har de inte kommit så många blommor, men sommarn är ju inte slut än :-)

Så här kommer några bilder...

image64


image65


image66


Kram :-)

Födelsedag

Ja, min son har födelsedag idag, och nu har vi klarat av gästerna..... :-)

Först kom momma och moffa.....och kors i taget och hör och häpna....dom var en hel timme!!  Men så klia de i rumpan på dom också på slutet...*S*.....tänk att folk kan vara så stressade, jag kan inte förstå....jag menar...ge mej nått att sitta på och nått att äta så sitter jag gärna läääänge :-)
Jag är den sämsta kund McDonalds kan tänka sej, nästan, för jag kan sitta kvar där länge och smutta på min Cola medan barna leker.....inga problem alls.. :-)

Nåja, sen så kom barnas pappa, hans nya sambo, och deras 2 barn, alltså mina barns halvsyskon, plus pappans stora son, alltså mina barns halvstorebror, och hans sambo och barn, alltså mina barns halvbrorsbarn.....*ASG*
ja nu jäklar fick jag till de......"Tomten är far till alla barnen", släng dej i väggen!!!......*S*

Är de nån som inte riktigt hängde med så kan ni höra av er så kanske jag kan hjälpa er med en förklaring, eller lämna ut numret till barnens pappa ;-)

Iallafall så var de jätte kul att hela högen kom och hälsade på, och av oss alla så fick Emil nått han verkligen önskade sej....ett Game Boy.....så nu vet jag var jag har han....inte mer än 2 meter från väggkontakten, för batterierna var inte bra till den.... :-)
Problemet blir hur jag ska kunna lura av han spelet, för jag skulle kunna tänka mej att låna de när jag ska ut på bussresa... :-)

Over and out :-)

Städa....

...vilket förbaskat påhitt de är....att städa menar jag.....och hur nån människa överhuvudtaget kan tycka de är kul de förstår jag inte......(om du kommer och städar hos mej så lovar jag att klippa din gräsmatta hela nästa sommar)

Ja jag städar, har dammsugit lägenheten.....och just när jag gör de så önskar jag att jag bodde lite mindre.... diskat....fått barnen att plocka i ordning på sina rum.....de brukar funka ganska bra när jag säger att annars så åker allt som ligger på golvet in i dammsugaren.....frågan är vart allt dom plockat upp från golvet tar vägen, antagligen i några numer proppfulla lådor...*S*....men dom tar vi en annan gång...

Men de värsta av allt är att idag städar jag inte för min egen skull utan för att min mamma kommer och hälsar på eftersom sonen fyller år, jag undrar hur länge dom blir den här gången, de längsta dom varit här i lägenheten är ca 15 minuter, och med tanke på att vi bott här i 2,5 år så tycker jag de är lite ynkligt....men idag kanske de blir lite längre, dom måste ju hinna få ner tårtan och kaffet iallafall....

Ja de här med städningen, klart de måste göras emellanåt, men att jag, som faktiskt snart fyller 40 år, ska känna så här bara för att min mamma kommer, de är ju bara för sorgligt....men eftersom hon hackat på mej hela mitt liv bara för att jag inte är lika pedantisk som henne så sitter de i...tyvärr....och sen har hon alltid gnällt över att jag aldrig blir vuxen.....jag beter mej inte vuxet.....problemet i så fall är att jag inte vet hur man ska bete sej för att vara så vuxen som hon vill ha mej.....så jag skiter i de!!!...

Äh, nu struntar jag i att gnälla mer, och går och fyller på tvättmaskinen, ställer undan dammsugaren och tar och städar åt Pytte......SEN får de vara bra med de här.... :-)

Pussar på er :-)

Undrar.....??

Ja jag undrar om jag borde skriva nått nu, eller om jag ska låta bli??
Varför undrar kanske nån som är lika nyfiken som jag...... bara därför att egentligen har jag inget att skriva om, de har ju inte hänt så mycket speciellt, livet går sin gilla gång bara.
Jo visst händer de saker, men vissa saker är inte ämnade för allas ögon...*S*

Vädret har lämnat mycket att önska, om man nu inte gillar regn.....jag gillar regn, när jag ska sova, men inte på dagarna....hade, som jag skrev, sett fram emot mera bad innan barna åker till sin pappa igen, men icke då....
men visst tusan vi har badat ändå.....i badkaret......Nej inte alla 3 samtidigt, utan en och en..... :-)

Och så var vi ner på stan idag, i de konstiga vädret, ena sekunden spöregnade de, sen nästa var de uppehåll och så ljust ute, men ändå molningt, å de blåste ljumma vindar...å jag fattar ingenting....nåja, på stan var vi för jag skulle lämna iväg alla papper till hon som ska hjälpa till och göra bouppteckningen, hoppas allt snart är över, så man vet vem som ska ha vad, och vad man får göra....då kan man ta tag i saker å ting igen.

Apropå de så hörde min fasters mamma av sej....snorkiga kvinna.....och talade om att min faster varit hemma i sommar och hon hade med ett testamente som min farfar skrivit....jaha??.....vi tar de när de blir bouppteckning, jag kan inte göra nått åt de iallafall....
Och så talade hon om för mej att faster hade skrivit en fullmakt att hennes mamma ska vara med på bouppteckningen istället för henne, och föra hennes talan......jaja....som sagt, när de bli bouppteckning.
Jag kan inte oroa mej å så, jag kan ju inte göra nått iallafall.....förrän bouppteckningen är klar.
Men de är klart, lite spännande ska de ju bli....om vi ska leva i ett kollektiv där som farfars syster trodde, för hon hade hört att farfar delat ut alla 3 husen till olika personer....mej, min faster och en person till......
Som sagt, liiiite spännande är de....

Tillbaka till den här dagen.....Sedan vi lämnat papperen var vi och åt glass :-)
Japp, är de sommar så är de.....Kulglass på Domus.....mums... :-)

Och imorgon fyller sonen 6 år......min bebis....min groda (ja jag kallade han för de när han var nyfödd, för han brukade ligga som en liten groda på min mage)

Men jag blir iallafall INTE äldre :-)

Puss och kram

Ståpäls!!!

Jag såg att Sanna länkat till den här killen, så jag måste också göra de....

image63

men lite bakgrund varför jag tänker göra de först....

En  väldigt tidig morgon när jag jobbade så lyssnade jag på radion, P4 för ovanlighetens skull, och där skulle dom prata om ämnet revansch, och så berättade dom om den här killen, Paul Potts, han var mobbad i skolan, blyg och osäker har han varit hela livet. Hans högsta önskan har alltid varit att kunna leva på sin sång, så han jobbar 13 timmar om dan som säljare för att kunna ta sånglektioner.

De här klippet är bara helt underbart......Juryn, med den alltid lika hårde Simon, som först tittar på varann och suckar när Paul säger att han ska sjunga opera.....och Pauls sorgsna blick när han tittar på dom....han ser så ledsen och osäker ut....mitt hjärta blöder för honom...

Å sen!!!!!!!
Snacka om revansch!!!!....
Ja men kolla.....de är bara så underbart.....

http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA&mode=related&search==

Jag tror jag har sett klippet nånstans mellan 40-50 ggr och jag får ståpäls hela vägen ner till knäskålarna varje gång, plus att de runnit en och annan tår också......nåja, ni som känner mej vet att jag kom med en liiiiten osanning nu.....ganska många tårar har de blivit :-)

Lyssna och njut....
Kram på er

Klassträff...

Har glömt att skriva att jag var på en mini-mini-klassträff  förra veckan, eller så ville jag inte skriva om de för då var jag tvungen att erkänna att de var 20 år sen jag slutade gymnasiet.......Herre min skapare!!!......20 år sen!!!
De kan verkligen inte vara möjligt.....

Iallafall så fick jag en förfrågan via SMS från en tjej jag gick gymnasiet med, dom var 4 tjejer som skulle ut och äta lunch och dom undrade om jag ville med.....så klart jag ville :-)
De är inte varje dag man träffar dom, fast 2 av dom bor i stan så springer man inte på varann så jätte ofta, och de är lite trist, för dom här tjejerna var dom av tjejerna i klassen som jag trivdes bäst med.

Ja, min gymnasietid var inte den roligaste, jag var less och hade egentligen ingen lust att plugga, så därför sökte jag och kom in på en 3-årig linje där man inte blev ett jädra dugg.....*suck*.....på min tid kunde man gå linjer där man vart nått på några år, inte som nu när man måste plugga vidare.....men iallafall så var de väl meningen att man skulle läsa vidare sen man gått de jag gick, men då kan jag säga, var all lust slut så jag la ner alltihop.....

Nåja, dom 3 åren gick och jag tog studenten, med betyg som hade blivit sämre och sämre......men kanske lärde jag mej nått under dom åren, man kan ju hoppas iallafall....*S*

Men nu var de ju inte de jag skulle berätta om, utan träffen.....
De var jätte trevligt att sitta och surra och höra vad de andra gjort, och se hur olika våra liv blivit, kan ju säga att en stor skillnad är att de andra läste vidare, och har även "hunnit" med ett gäng utlandsvistelser....jag funderade vad jag gjort under samma år.......å de var samboskap, äktenskap, barn och sånt....*S*....ja så olika de kan bli....

Ibland funderar jag på vad jag skulle vilja gjort annorlunda i mitt liv, men sen inser jag att jag inte vill ändra nått, för om jag börjat ändra på nått så har ju allt de andra också blivit förändrat, och i de stora hela vill jag inte ha de på nått annat sätt, trots allt skit som hänt......

Jag är nog en ganska lycklig skit trots allt :-)
Kram


Förb.....askat också!!

Att man inte lär sej vid vilka tillfällen man MÅSTE ha med sej kameran!

Igår var vi och spelade minigolf vid Campus, som apropå de är en jätte fin bana och välskött......som om jag är så bra på sånt där....*S*...iallafall så var de jag och barna och en kompis.
Till saken hör att jag är absolut inte bra på minigolf, jag står fel, håller klubban fel och gör nog de mesta fel som man kan göra fel.....MEN JAG VANN!!!!!
och inga bevis har jag att de verkligen är så.... :-(
och idag känner jag att jag borde ha haft kameran med och tagit kort på protokollet, för jag är inte säker på att han kommer att erkänna att han förlorade.....*S*....karlar ni vet!!!  ;-)

De var iallafall en trevlig eftermiddag ända tills sonen gjorde en superswing med klubban vid näst sista banan och dottern stod för nära och de sa BONK i hennes huvud.....japp, fram till dess gick allt bra.....
Men på vägen hem köpte vi glass som vi åt hemma och då var allt bra igen...... :-)

Och nu ska jag berätta en sak som jag funderar på om man ska berätta eller inte, men ni känner ju mej...*S*
Min säng gick sönder igår, jag hade herrbesök......

DÄR kanske man ska sluta berätta.....eller inte....*S*

Men jag tar hela berättelsen.....min son övertalade min kompis att läsa en saga, och eftersom båda barnen ville lyssna så la dom sej i min säng alla 3, och när min kompis skulle kliva upp ur sängen så sa de PANG, 2 ribbor försvann under hans rygg/rumpa......
Japp....roligare än så var de inte....som sagt, skulle kanske inte ha berättat allt??....*S*

Så de blev till att laga säng.....så är de när man har gamla saker...*S*

Idag regnar de och de får bli en innedag.....men de är inte helt fel de heller ibland.

Kram

Badväder

Vilket underbart väder de har varit här några dagar, ja inte idag, men innan. Jag och barna har varit och badat 2 dagar, å då kan vi prata om dagar....vi har varit ute många timmar....

I tisdags var vi till Önsjön strax utanför stan, där är de fint ordnat och de finns fik och minigolf och lite sånt....men själva badet är inte världens bästa.....botten är stenig och dyig....men de var härligt ändå....

Men igår var vi till ett ställe som heter Pån......och fråga mej inte var de är, för jag skulle inte kunna ta mej dit själv...*S*....en kompis....som numer är väldigt omtalad i min blogg fråga om vi inte skulle åka och bada,  och då berättade han om de här stället och de lät jätte bra tyckte jag, visserligen ganska långt utanför stan, men de spelar ingen roll bara stället är bra.

Så vi packade in oss och mina barn i bilen och åkte iväg......å vi åkte å åkte......sen åkte vi lite till för vi hade åkt fel.....å sen svängde vi av in på en liiiten skogsbilväg......å där åkte vi också ganska länge....å så plötstligt stod de ett gäng bilar parkerade på vägen....å där var de....fast vi var inte riktigt framme än, utan nu skulle man gå å gå en bra bit också genom skogen......men så......där var den......en jätte mysig sandstrand och långgrunt var de....
Japp, rätt och slätt....PERFEKT!!!!

image58


Så där tillbringade vi ett gäng timmar, badade, fika och låg i solen och njöt..... visst var de lite kyligt i luften emellanåt, men i de stora hela.......en underbar dag!!
Lite förvånad blir man när man kommer till ett så avsides ställe mitt i skogen och de är fullt med folk där.... eller nåja, fullt och fullt, men nog var de en hel del folk där.....men inte som i Önsjön, för där var de vi och säkert 300 personer till!!
Då föredrar jag ett sånt här ställe fast de tar lite tid att ta sej dit :-)


image59


image60


image61


image62


Nu önskar jag bara att de kunde bli några till såna där härliga dagar, OCH att min kompis är ledig då..... så man kunde få en "favorit i repris" :-)

Kramiz

Döden mitt i livet....

I eftermiddag när jag kom för att jobba extra fick jag veta att en kvinna som jag gått till på nätterna hade dött, en kvinna som av nån anledning kom att betyda mycket för mej......vi pratade om de i natt när jag var hos henne, att redan första gången jag var till henne så blev det en speciell kontakt mellan oss....varken jag eller hon vet hur eller varför, men så var de bara.....

och i natt när jag jobbade så sa jag att nu går jag på långledigt, 9 nätter, ses vi när jag kommer tillbaka?.....men de fick jag inget svar på....och jag kände redan innan jag gick till henne att de skulle vara sista gången jag träffade henne....så jag talade om för henne hur mycket hon betytt för mej......för de har hon...och hon tackade mej för allt jag gjort för henne....jag som bara gjort mitt jobb.....men kanske med lite mera kärlek.....
och nu är hon borta....

men de underliga är att jag känner ingen sorg, de gjorde jag innan hon dog....sorg över att hon skulle behöva ha de som hon hade de...jag grät en gång när jag gick från henne på natten för att hon sagt att nu ville hon bara dö...och jag sa att jag förstod henne.....och de uppskattade hon....
men nu är hon borta....nu har hon inte ont längre.....nu har hon de bra....
men gud va jag kommer att sakna henne.....


De här kortet tog jag en tidig morgon för några dar sen, de var så dimmigt men solen kämpade på där bakom,
och när den bröt igenom :-)
De blev en helt underbar morgon.
Så de finns alltid hopp....

image57

Kram
och ta hand om varandra,
och berätta för människor att du tycker om dom,
de kostar så lite, men ger så otroligt mycket tillbaka.


3:e augusti

och Tage har namnsdag.... Augisti börjar Per, Karin, Tage, Arne, Ulrik.....osv.....jag vet inte varför, men förut kunde jag rabbla hela augustis namnsdagar, min momma kunde de och gjorde de, och jag lärde mej.....men varför????

Varför just augusti??
Måste nog fråga henne.....vi kunde väl ha lärt oss februari tycker jag, de är ju färre namn där....

Men iallafall så spelar de ingen roll om jag kommer ihåg längre, för dom har ju bytt ut en massa namnsdagar, och de begriper jag inte heller.....Visst om de vore så att dom bytta ut alla omoderna namn mot nya modernare, men så kan de ju inte vara....för dom har ju kvar namn som tex. Brynolf och Bartolomeus....
och inte verkar en del namn så moderna som dom har satt in heller, ta tex Kaj... men hallå?....är de moderna namn???

De har säkert sina skäl varför dom gjort så....vilka nu "dom" är??.....
Men jag bryr mej inte om att lära mej namnsdagarna i nån månad utantill längre....de finns roligare saker att vara bäst på :-)

Pusspåer

Min bil....

Ja minsann, bilar är kul....
är de inte de ena felet så är det de andra......och nu är min bil uppe i både de tredje och fjärde och femte, kanske tom. sjätte felet.....

Först var de en massa vatten på golvet.....vilket tyder på hål i golvet nånstans....vilket då betyder att man, inte jag, måste plocka ur mattorna......som tur är så hittade jag en sån "man".....en man.....som kunde hjälpa mej, så nu är det fixat..

Men under tiden hände andra saker.....bränslepumpen ville inte mera.....fördelarlock som var trasigt.....avrostade kablar.....MEN så fick jag tillbaka bilen i förrgår......en stund iallafall.....för då hade en kylarkabel pajat så den läckte vatten.....eller läckte och läckte.....Niagarafallet låg nära till hands......så fick mannen "låna" bilen igen....
Men nu har jag bilen här hemma på parkeringen, å den fungerar.....eller gjorde iallafall igår när jag parkerade den....

Mannen tänkte lämna tillbaka reservnyckeln som han haft för att underlätta allt hämtande och lämnande av bilen, men jag tyckte han kunde behålla den.....skulle inte tro att han slipper undan så lätt....*S*

"Bilar är kul när dom fungerar" :-)

Kramis