Onsdagförmiddag...

...och de är första dagen på vår höstlovssemestertripp.....och Amanda har spytt i natt!!!
Ja vad säger man???...nått i stil med....Varför stannade vi inte hemma??....Är de magsjuka eller nått hon ätit??...
Kommer alla att bli smittade nu???

Hon är iallafall mycket piggare idag de lilla pyret och har hittills ätit en stadig frukost bestående av en halv skorpa och ett halvt glas avslagen cola....medan mamma kryddat sin frukost med vitpepparkorn.

Men ut ska vi, så vi alla får i oss lite frisk luft....men vi håller oss nära huset :-)

Kram på er.

Måndag kväll...

...och jag borde verkligen sova, de blev inte så mycket av de idag när jag kom från jobbet, mina barn kom nämligen hit direkt i morse så jag slumrade väl lite av och till i ett par timmar, sen bidde de inget mera...

Var och handlade lite inför morgondagens resa, för då åker jag och barna ner till Vansbro, de är första gången dom följer med så dom är så ivriga, och vi ska åka buss ner, och de kan jag ju säga, gör dom inte mindre ledsna. Att de kan vara så kul att åka buss, iallafall innan vi startat resan, få se vad dom säger efter dom där dryga 5 timmarna imorgon.

Vi har iallafall laddat med mackor, festis och frukt......ja ja, vi köpte Ballerinakex också :-)
och så har barna med sej lite olika grejer att sysselsätta sej med på resan, Amanda ska lösa korsord, de är mammas flicka de, och Emil har med Gameboy, som jag inte fattar ett smack av och så har han med en "Lär-dej-räkna-bok", där kom mammas pojke... :-)

Ja de ska bli en spännande resa, jag har köpt nya batterier till kameran, så nu ska här fotas :-)

och nu ska här sovas.... :-)

Kram på er

Kyrka..

Måste sätta in en bild som jag blev så nöjd med.
De är Ytterhogdals kyrka, jag tog bilden genom bussfönstret medan bussen åkte och i motljus....men jag tyckte den blev väldigt speciell.... :-)

image162

Kram

Akvariet

Här kommer några bilder på Daniels akvarium , först som de såg ut innan resan till Ludvika och besöket på en djuraffär, med bara en inneboende.....som knappt syns, fast de blänker i hans öga strax till vänster om växten.

image159


Och så med de nya hyresgästerna....

image160


image156


image161

Kramis

Bildgåtor

Jag hade lite att göra på bussen idag.......som om de finns massor att göra där nån gång...*S*......så då kom jag på att jag skulle ta lite kort och av de blev det den här lilla uppgiften, några små bildgåtor till er.

Vad är det här som jag tagit kort på?


image148   image149  image152  image151   image153  image154  image155


Nu ska jag susa iväg på jobbet.....har 3 nätter framför mej nu

Kram på er.

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Sanna

Här är reglerna:
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

Mina sanningar:

- Jag gråter VÄLDIGT lätt, både av glädje, ilska och sorg.
- Jag tycker de är jätte gott med pepparkaksdeg.
- Jag har precis börjat kolla på Prison Break.
- Jag kan inte gå i högklackat.
- Jag gillar inte att städa.
- Jag har varit gift.
- Jag har varit utomlands 2 gånger!! i hela mitt liv (förutom Norge och Finland)


Så nu ni som känner er manade, ni är hjärtligt välkomna att anta utmaningen, lättast så :-)
Kramen

Lathet eller kanske brist på fantasi..

ja, nått av de kanske är anledningen till att jag inte skrivit på ett tag....eller så är de kanske lusten som fattats.

Ska väl försöka göra en snabbresumé iallafall på vad som hänt.

Kan börja med att jag är lite besviken på min vän Pia, hon som var så nervös över att jag nämnde henne med hela namnet här på min blogg, hon försökte lugna sej själv med att säga att de finns ju många som heter Pia, men de ska du veta Pia att i mitt liv finns bara en Pia och de är du!!....och snart kommer du att finnas med på bild också, bara så du vet de!!!...jag har ju ett "fint" på dej när vi var på en möhippa för en massa år sen...minns du??...*S*

Ja så går de när man gör folkskillnad förstår ni, för min vän Pia visar sej numera på bild på en annan kompis sida, där dom tom dansar omkring på vardagsrumsgolvet.....ja,som sagt, de är till att göra folkskillnad.... ;-)

Min dotter har fyllt år, 8 år blev hon och jag blir alldeles mörkrädd för tiden går så fort, de känns ju inge längesen som hon kom till världen, jag minns ju precis hur de var.....för jävligt!!!....14 timmar....tröttheten och hur ont de gjorde.....och sen glädjen och tårarna när hon låg där på min mage....de finns igen stund i livet som man är så lycklig som då.
Och nu är hon 8 år och går i tvåan, min lilla tjej :-)

Jag har varit på 100-års kalas också, ja de var ju 2 vänner som fyllt 50 år vardera, så dom hade en liten tillställning, eller liten och liten, tror de var ca 80 personer där så de räckte till, och bara dansfolk eftersom dom här 2 killarna är dansare ut i tåspetsarna.
De var jätte trevligt, vi umgicks och fick jätte god mat....sen efter de så var de dans....lite jobbigt från början när man var så mätt, men de skakade man ju snabbt ner. :-)

Och efter några timmars sömn så tog jag bussen söderut....
När jag kom till Mora så gick vi en sväng på "stan" och då hittade jag 2 perfekta julklappar till barna, dom ska få varsin armbandsklocka. Efter stadsvandringen så gick vi och åt lite kinamat, tänk att man aldrig lär sej att man kanske ska ge sej med antingen förrätt ELLER efterrätt, inte både ock, men vad väljer man bort av vårrullar eller banan med glass??...inget av de enligt mej, så kläderna kändes en aning tajta när vi lämnade restaurangen. Förresten, de var mera fint folk som åt på den restaurangen samtidigt som oss, de var killar och tjejer från en ganska välkänd klubb, den heter Hells Angels......fast dom åkte inte MC den dan, dom åkte fina bilar istället, Mercedes och Volvo, och då snackar vi inte gamla bilar...*S*
Måste berätta att jag fnissade ganska mycket när dom skulle gå, för en av killarna, med rakat huvud, som vi listade ut nog var av högre rang, satte på sej en svart tröja, sedan sin väst med alla dessa Hells Angels märken på och sist men inte minst en RÖD toppluva..... Vet inte om han skulle uppskatta den här kommentaren, men gissa om han blev söt :-)

I söndags gjorde vi en rejäl shoppingrunda, vi var till Sågmyra där de finns ett stort Outlet, så jag köpte mej 2 par jeans á 200kr, lagomt pris tycker jag, sen åkte vi till Insjön, Borlänge och Falun, kan säga de var en trött Marie som kom hem efter de...*S*

I måndags, igår alltså, så åkte jag, Daniel och Linnea till Ludvika sedan Daniel kommit hem från jobbet, och han köpte ett gäng fiskar till sitt akvarium som stått tomt under sommaren förutom en stor mal, en sån där som suger sej fast på akvarieglaset och städar....hänger ni med??....så nu simmar de omkring 18 st Malavi-ciklider av 3 olika sorter, och om jag hade kommit ihåg vad dom heter så skulle jag ha skrivit de, men kort kommer att komma, får se om jag lycklas fånga nån fisk på bild.
Kan säga att mitt akvarium känns pluttigt i jämförelse och de är de ju också..:-)

Ja de var lite vad som hänt de senaste dagarna...
Jo just ja, hade en kort "downperiod" också, men tack och lov varade den inte ens ett dygn, men de hann komma många tårar under dom timmar de var, vet inte varför de började, men jag tror de berodde på många små faktorer som dök upp samtidigt, som de brukar kunna vara, men som sagt, de gick över fort.
Men va jobbigt de är när man bara gråter och gråter och egentligen inte har en aning om varför, de bara forsar ändå....och nej, de var inte PMS....*S*

Ha de nu bra allihopa
och Kram på er.

Klar!!!

Ja, tro de eller ej men nu är klädkammaren städad och iordningställd....den ser inte ut som ett bombnedslag längre. :-)
Så nu har jag ett projekt mindre, får väl sätta mej ner och ta en funderare på vad jag ska ta itu med sen....men först ska jag cykla och hämta barna på skolan.

Jo just ja, glömde tala om var den fantastiska fikabuffén serverades, det är på restaurang Lime, översta våningen på Domus.

Kram på er :-)

Duschdraperi...

Har ju glömt att berätta att jag fått upp stång, ringar och draperi.....
Var ringarna var???
Ja på de absolut mest logiska ställe man kan tänka sej.....dom låg på microvågsugnen.....
Nej snälla, fråga inte!!

Kram

Fika, fika, fika....

Nu börjar de dyka upp klagomål på att jag inte bloggar tillräckligt mycket, så jag måste väl skärpa till mej lite då.

Så vad har hänt sen sist?
Vi har haft besök, kanske därför jag inte velat sitta vid datorn så mycket...:-)
Så de har blivit lite rännande på stan och sånt istället, måste ju köpa present till dottern som snart fyller år.

Jo jag måste ju berätta om nått kul....eller kul och kul....de är kanske fel ord....jag blev iallafall såld på de här...
Vi var ner och fikade på stan i lördags, hade hört av min dotter...som tydligen vet mer om vad som händer och sker på stan än mej, trots hennes ringa ålder.....snart 8 år....att de finns ett fik där dom har fikabuffé på lördagar, så då var vi ju bara tvungna att testa de....och de tänker jag göra fler gånger :-)

Man betalar 75 kr som vuxen och 40 kr som barn, sen fikar man hur mycket man vill!!
å de gjorde vi ju....de är ju bara synd att man blir mätt så fort...*S*
Där fanns de mycket mums måste jag säga, chokladbollar, dammsugare, kanelbullar, mazariner, muffins, chokladpudding med grädde, smulpajer med vaniljsås, kladdkaka, marängswiss och en massa frukt.
Sen fanns de också så man kunde göra mackor med gott pålägg på, skinka, ost och i lördags hade dom kycklingröra.....ska väl erkänna att de var bordet med sötsakerna som lockade oss mest :-)

Nu tänker jag ta tag i min klädkammare och göra nått radikalt åt den, den är precis pinfull med saker, jag bara måste städa eländet.....funderade ett tag på att ta ett "före" och ett "efter" kort och lägga ut på bloggen, men de törs jag inte....*S*
Och på onsdag är de dags för jobb igen......2 nätter, sen ledig igen.....vilket jobbigt jobb jag har ;-)

hmmm??.....de är vackert väder, man kanske skulle ta en promenad innan städningen??....

Kram, kram

Möblerade rum....

ja i såna skulle nog inte en del få vistas ibland...och inte heller ute bland folk.....nu pratar jag om mej själv.
I morse sedan jag skjutsat barna på skolan så satte jag mej vid datorn och surfade runt, sedan fixade jag och dona lite här hemma, och så surra jag lite med Susanne, kände att jag inte var riktigt mej själv idag....kändes som om jag hade bomull i huvet.

Nåja, jag fick ett SMS från Christer, han fråga om jag ville bli bjuden på lunch, och sånt säger man ju inte nej till, korkad är inte ens jag, så jag tog bussen ner på stan, ja min bil låter lite mysko så jag lät den stå hemma, och vi gick på Viktoriagallerian för att äta fisk.

De var där de hände.....jag hade tagit fram brickorna, glas och servetter, så hällde jag upp citronvatten till oss båda, och då!....välte jag ut mitt glas.....över hela brickan och på disken....

Så jag bad om en trasa men tjejen sa att hon skulle fixa de, så jag tog en ny bricka, glas och alltihop...och min mat och gick och skulle precis ställa ner brickan på bordet mitt emot Christer....men hoppsan va han var olik sej.... och bakom mej hör jag en röst..."Du får gärna sitta här"....hmm?....Christer.....
Jag var alltså på väg att sätta mej hos en vilt främmande karl...inte konstigt han såg en liiiiten aningen fudnersam ut...*S*
Vid bordet bredvid satt 3 killar och skrattade åt mej....förstår inte de...*S*

Ja ja, de var en sån dag.....hon som jobbade där skrattade också åt mej och sa att hon visste hur de var med såna dar, men frågan är om hon verkligen lyckats med de jag gjorde inom loppet av 3 minuter...*S*

Kram på er :-)


Förvirrad??...näe, inte jag iallafall...

De här är historien om ett duschdraperi, eller mest om saknaden av ett.

Jag och mina barn nu huserat själva i den här lägenheten sedan årsskiftet, och under den tiden har vi inte haft något duschdraperi i badrummet, och egentligen är de inget större problem eftersom vi inte behöver duscha där i badkaret och skvätta ner hela badrummet för vi har en toalett till och där finns dusch och draperi.

Nåja, jag fick mej ett duschdraperi för ganska längesen av min mamma, och för nästan lika längesen så köpte jag ringar till de, hittade ingen stång då, men så för några veckor sen hittade jag en tillräckligt lång stång som jag köpte.

Nu har stången stått i hallen och väntat på att jag skulle få lust att sätta upp den, och idag dök den upp.....lusten...så nu sitter stången på plats, men då uppstod ett nytt litet problem..... Var i hela fridens dagar gjorde jag av draperiet och ringarna??
Jag vet att jag lagt de på ett bra ställe, eller jag är ganska säker på att jag lagt de på två bra ställen....och de underlättar ju inte ett dugg.....

Trodde faktiskt jag varit så smart att jag lagt grejerna i städskåpet, för de tycker jag skulle vara lite logiskt, men nu är de mej vi pratar om.....men vänta nu......NU kom jag på var draperiet är....*S*
De ligger på översta hyllan i badrummet......*ASG*.....där kan man snacka om logiskt.....

Så nu är de bara ringarna kvar......ska nog leta igenom städskåpet en gång till...

Kram från en förvirrad Marie

Slick i ansiktet...

De här kan jag lova händer inte så jätte ofta på mitt jobb, allvarligt talat så har de aldrig hänt förut, men i morse, strax innan jag skulle gå hem blev jag slickad i ansiktet och biten i näsan.....

ja jag jobbar fortfarande kvar i hemtjänsten om de är nån som undrar...*S*

Men den som gjorde de här på mej var den allra mest bedårande lilla hundvalp, en lite Jack Russel tik som var så söt så hon blev omedelbart hela hemtjänstpersonalens lilla kelgris.....hon tillhörde en av dom som jobbar, hon skulle tränas att åka lite bil och så fick hon träna på att träffa en massa löjliga hemtjänst "tanter" också som lät så där fånigt som man bara gör när man träffar en sån där lite goding.....nej då, jag var inget undantag...*S*

Kram på er

Ring inte mej.....

...iallafall inte när jag sover....ja jag rekomenderar er att låta bli om de inte är nått otroligt viktigt...

Varför jag kommer med dom klok-orden?

Jo för att alldeles för en stund sen så ringde de, och jag låg då och sov eftersom jag jobbat i natt. Men så vaknar jag upp till orden "Nej så tjuck du har blitt, du borde banne mej gå ner i vikt"....ja de är min ringsignal, kan tro jag höll på att skratta på mej första gången nån ringde sen jag lagt in den....de var Daniels bild som ploppa upp på mobilen och så hör jag den låten.....ja ni förstår, Daniel är inte den person som nånsin, ever, kommer att behöva höra dom orden.....*S*

Nå var var jag, jo de ringde alltså för en stund sen, jag vaknar till och kollar på telefonen och såg Daniels nummer, hur nu jag kunde se de när ögonen var endast en ynka millimeter öppna.....men jag såg att de var ett mobilnummer som slutade på samma 2 siffror som Daniels.....men jag borde ha tänkt till lite mera innan jag tjoar i telefonen...."Å du tycker de är kul att ringa och väcka mej".....jag lovar de skulle låta snällt och lite retsamt, men stackarn i andra änden tyckte nog inte de för de blev precis dödstyst i luren......en stund.....så hörde jag en tjejröst i bakgrunden som sa "vem är de?"......sen sa de "klick"....
å där låg jag och stirra på telefonen och undrade varför Daniel lagt på.....fattade inte ens då att de inte var han fast jag hörde en tjej.......
och fast jag vet att han aldrig skulle ringa när jag ligger och sover....

Så, lyd mitt råd och vänta med att ringa tills ni vet att jag är vaken.....ett litet SMS för att kolla upp min status tror jag är att rekomendera... :-)

En nyvaken-kram från mej.

Helg...

ja nu är den här helgen snart slut, och vad har hänt då?

Jo, på fredag var de en superbra dans, en liten dansgala, här i stan, de var 3 band som spelade varav 2 är mina favoriter, Jannez och perikles, de var jätte mycket folk och hur jäkla kul som helst......sa dom som var där.....för jag jobbade :-(

Sen på lördag var de bjudningsbal i en by utanför stan, med middag och dans. De var en jätte god gryta med mycket mums i och hela tillställningen var jätte kul, och bandet som spelade igår kväll, Zlips, är också favoriter, och mycket folk var de......sa dom som var där.....för jag jobbade..:-(

Så vad händer ikväll då?.....
Ja men visst, jag jobbar....men nu är de sista natten innan långledighet igen...och imorgon kommer barna, och jag längtar så mycket efter dom.....får se om jag känner samma sak när kalabaliken bryter ut här och dom slåss...*S*

Jo just ja, jag måste säga Tack!
Tack för den fina, men korta sången...Tack för de goda hembakta muffinsarna, heter de så när de är flera muffins??.. men vadå flera förresten, jag tog ju bara en.....Tack för muffinsen....låter inte heller klokt....nåja, Tack iallafall....och Tack för de trevliga sällskapet....
men golf kommer jag aldrig att börja spela.....och skulle jag mot förmodan göra de så kommer jag aldrig att erkänna de...*S*
Nu kommer de att låta jätte smörigt, och de är de kanske också, men ärligt menat.....jag är så glad att ni finns, för ni gör verkligen mina ensamma jobbarnätter mycket ljusare....och de är så skönt att höra att de finns dom som är lika knäppa (om inte knäppare) som jag.. ;-)

Storkramen


Ett litet men viktigt ord -Tack

Idag när jag åkte bussen hem till Östersund så satt jag funderade på lite av varje, som vanligt, och en sak jag hängde upp mej på var de här med att tacka.

I en byarna på vägen klev en dam på bussen, hon satte sej på sätet tvärs över gången från mej, framför henne satt en tjej i 15-års åldern, tjej frågade om hon skulle fälla upp sätet så damen lättare skulle kunna sätta sej, ja säger damen, och så säger hon åt tjejen att fälla upp de andra sätet också så hon får in sin väska, och tjejen gör de, och vad händer då????

Näpp, absolut ingenting.......

Ja men hallå!!.....Vore inte ett tack på sin plats??.....från den stunden var inte damen nån dam i mina ögon utan en snorkig kärring.....förlåt ordvalet....men de klagas på ungdomar, dom är inte hövliga, dom respekterar inte äldre, dom är bara stökiga och högljudda.....
Men respekterade den här "damen" tjejen då???
Nej fy tusan för människor som inte kan "anstränga" sej lite och säga Tack....för jobbigt är de verkligen inte, de är ungefär lika enkelt och billigt som att le istället för att snörpa ihop munnen som en annan surkart.

Apropå de, jag ska jobba hela helgen, och nu hoppas jag på några glada tillrop och mycket skratt.....de gör de ju så mycket roligare och lättare att jobba....och om jag har jätte tur så kanske nån sjunger nån trevlig liten dansbandslåt för mej ;-)

"Marie, Marie, en liten flicka från landet, som flyttat till stan"
Kram

Biljard

...de kan vara en kul sport, iallafall om man vinner.....jaja, de kan vara kul ändå, men visst är de roligast att vinna...*S*
Iallafall så tog vi en biljardturnering förra helgen, Vansbro-Cup :-)

Och vinnare blev...??....ja vem blev de egentligen?....vi var så hungriga att vi gav upp efter att alla spelat mot alla.... nu var ju inte alla så jätte många men ändå...en match kan ju dra ut på tiden hur länge som helst om man envisas med att skjuta ner den vita bollen.....för se de ska man inte göra, då får man som straff plocka upp en av sina egna bollar som man på nått mirakulöst sätt fått i en gång....

Ja som sagt en intressant sport...

Några bildbevis kommer här, men eftersom de flesta som var med på turneringen var så blyga så är de bara en som är med på bild och visar sitt ansikte..... ;-)

image143
Ja man får använda den där grunkan när man inte når, eller vill lägga sej raklång på bordet...


image144
Koncentration.....


image145

Nix, han fick inte följa med hem på middag ;-)

Kram

Höstbilder

Några höstbilder, tagna i slutet av September nere på bryggan vid Västerdalälven.
Jag älskar höstens härliga färger, kan inte låta bli att fota. :-)

image134

image135

image136

image137

image138

image140

image141

image142


Kram


Och Gud skapade...

Ja han där uppe har ju skapat mycket, en jord, en massa dagar, människan och ett gäng djur...och de är ju väldigt fantastiskt.
Men varför skapade han Bananflugan??
Vad gör den för nytta, mer än att föröka sej nått så grönjävulskt, och sen inte göra annat än att irritera oss människor?
Kan inte ens tänka mej att nått annat djur vill äta den, inte ens spindlarna.
Tur dom är så korkade att dom dränker sej i vatten, äppelcidervinäger och diskmedel :-)

De finns säkert fler djur som man kan ha sina funderingar om, men de tar vi nån annan gång.

Kramen

D som i Daniel

....mer behöver inte sägas...
:-)

Resan till Falun

Ja, den resan var inte att leka med....

Jag skulle ju åka ner till Falun och titta på Jonas Gardell, ja för tyvärr så kommer han inte till Östersund :-(
Och han uppträdde i Falun på en av mina lediga dagar, så de passade ju perfekt, vad jag INTE tänkt på var att bussen kommer ner till Mora ca kl 17.50 och showen skulle börja kl. 19 i Falun, alltså drygt 8 mil från Mora.
Så ni som är snabba ser ju att de var supertajt om tid....men bussen brukar komma in tidigare så de skulle gå bra och D skulle stå i Mora och vänta.

Ja och vad är de första som händer??

Jo, bussen lämnar busstationen och åker ner mot tågstationen och där kör busschauffören på en hög och vass trottoarkant så de blir nått kajko med ett av hjulen.....så vi måste vänta på en annan buss och byta...så vi lämnade Östersund 40 minuter försenade!!!
Tack och lov för busschaufförer som kan köra buss! och då snackar vi om att dom kan köra in förlorad tid :-)

Vi var framme i Mora på utsatt tid enligt tidtabellen, men de innebar ju att vi hade lite kortare tid att ta oss till Falun än vi beräknat... och vad händer då....jo långtradare, långsamma bilar och annat skräp "står" i vägen när vi kommer körande....
Nä då, så fort körde inte vi heller, men de kändes som om allt gick väldigt långsamt och när vi kom fram till Falun var vartenda trafikljus RÖTT....*S*
MEN vi kom fram i tid.....3 minuter innan showen skulle börja......och då fick vi ställa oss i kö!!!!.....japp, alla hade inte kommit in än så vi blev ju inte sena alls....

Men intressant dag och kväll var de..... :-)
och de var nära magsår emellanåt...men de gick...*S*


Kram


Jonas Gardell

Glömde en sak....

Igår satt de en man bredvid mej.....nej inte min man, utan en på andra sidan om mej....och han applåderade inte en enda gång, inte EN enda gång, inte ens när de var slut och alla andra stod upp och applåderade.....visst han stod upp, men inte en enda liten klapp.....han satt mest med armarna i kors hela kvällen...
Var tvungen att snegla på han emellanåt, och jo då....visst satt de ett litet flin på läpparna ibland...

Jag hade så gärna velat fråga han om han hade nått fel på sina armar så han inte kunde applådera, eller om de var en principsak.....eller så måste han ha en väldigt dominant fru eller så hade han gjort bort sej så hon hade en hållhake på han....för han log ju, men applådera icke!!!

Besvärlig exsem på handflatorna?
Tennisarmbåge?
eller så var de som med bebisar, flinet berodde på magknip....

Eller??
Hans fru fyllde år och de här var vad hon önskade sej?
Han hade glömt födelsedagen?
Han hade glömt bröllopsdagen?
Han hade glömt att de var hans tur att diska?
Han hade glömt vattna blommorna när hon varit borta?
Han hade glömt att han hade en fru när hon var borta och så hade han vänstrat med sin sekreterare?

Jag skulle ha frågat så hade jag inte behövt blogga om de här...*S*

Have a nice day :-)

Jonas Gardell

Ja igår var jag och såg och lyssnade på Jonas Gardell, han är bara så underbar, jag älskar han!!
Har förstått att han är en man som man antingen "älskar eller hatar", tror de är svårt att känna nått mellanting för honom, han är en sån person att man lätt väljer en sida.

Jag gillar hans shower så otroligt mycket, de här var nog den fjärde jag sett, för han blandar fåniga sketcher med allvarliga och sorgliga saker. Som igår, han skämtade om Mark, så klart för de gör han alltid, och han skämtade om sej själv, för att i nästa stund berätta om sin mamma som är dement och inte känner igen honom när han hälsar på henne, och hur sorgligt de är.
Som sagt, glädje och sorg, skratt och gråt......de ligger ju ganska nära varandra egentligen...

Jag studerade publiken lite igår också, och fortfarande är de mest kvinnor som går för att bli underhållna av honom, fast de var mycket mer karlar igår än första gången jag såg honom.....jag undrar om de är så att många karlar/killar/män fortfarande har svårt att gå och kolla på han för att han är BÖG? Mitt sällskap igår, D, hade iallafall nästan blivit utskrattad på jobbet för att han skulle på "Bögshow".....

Jag tror de är de som skrämmer killar att gå och se på Jonas....var med om samma sak för ett gäng år sen, Jonas skulle uppträda på Storsjöyran och jag bara skulle dit, min dåvarande sambo och en granne till oss skulle med på Yran, men ALDRIG i helv... att dom skulle gå och kolla på BÖGEN!!.....men efter några minuter och att dom fått ner den efterlängtade ölen så stod dom där bakom mej och skrattade och applåderade.....Gissa om jag mådde gott?!

Kan säga att D var nöjd efteråt, han hade ju följt med för att jag ville gå, annars hade nog inte han satt sin fot där heller, men han sa att de var mycket bättre än han förväntat sej, de var riktigt bra :-)

Och jag är som sagt jätte nöjd, och höjdpunkten var när han sjöng melodin ur filmen "Livet är en schlager" som han gjort.

"Aldrig ska jag sluta älska dej,
du är allt jag har och allt jag ber om.
Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mej.
att du är här, för mej, som jag är här för dej.
Ge inte upp."

Ville bara skryta lite med att jag har bra minne för texter :-)

Ha en bra dag
kramisar