Lever...

...gör jag fast man faktiskt kan tro nått annat, och nu börjar livet återvända lite också, med solen och lite mera värme ute, de har ju tom droppat från taket nån dag, och de känns lite lättare i sinnet.

Är ingen idé att göra nån sammanfattning vad som hänt i mitt liv den senaste tiden, de har varit jobb, lite dans men mest lathet känns de som.....har liksom inte haft nån lust med större projekt, men jag har mått bra.....så de är ingen fara för de.

I  lördags var vi ner till Badhusparken, och vet ni, när man är där nere en sån fin dag så liksom kommer lusten krypande igen, Östersundarna har tinat fram igen, de märks så väl när solen tittar fram och lockar ut oss att umgås. De var fullt med folk där nere, dom åkte skridskor, skidor, på rumpan, barnen lekte i snöborgen och i lekparken, folk åkte hundspann och de pratades, skrattades och stojades.....de luktade rök från alla grillplatser och fettet drypte från kolbullarna.....ja men är de inte underbart!!

och nu är de mars....och snart bär de iväg på danskryssning.....ska bli så kul, träffa nya människor och dansa till.....ja men precis, Jannez!!

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Doris

Ja visst ere skönt med ljuset..

Kram till dig aaa..

hej då

Doris

2009-03-02 @ 15:20:49
Postat av: kvigan

Hejja skönt att se du e me

du e utmanad

kram

//E

Postat av: Nannis

Saknat dig! :)



Gott att läsa att det är bra med dig. Ja visst är det härligt att det börjar kännas lite vår-likt nu! myser Drucikt kaffe ute på baksidan idag, nice! kram

2009-03-03 @ 14:39:36
URL: http://nannis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback