Men e de tråkigt eller?????

De här vädret kan ju få vem som helst att gråta....eller kanske inte vem som helst, de finns säkert dom som jublar över att de slaskar och har sej och snön försvinner mer och mer....men inte jag.

Jag jobbade i natt och de småduggade precis hela natten och de blev slaskigare och slaskigare och bilen for som en liten vante på vägen i spåren.....å jag som var så glad att snön kommit så de blev ljusare ute och de var bra bilföre.....men varför gnäller jag, jag borde ju vara van, så här är de ju varje år nuförtiden.

Alltså, ni som är runt min ålder, visst var de bättre förr??....Visst hade vi snö på vintrarna och fina vägar?....visst var de vitt på julafton??.....inte regnade de så här???.....eller inbillar jag mej bara?? Jag kanske börjar bli så gammal så jag inte minns längre..*S*

Apropå gammal så ringde en tjej från jobbet och sa att en av mina jobbarkompisar hade ansökt om semester i början av januari och undrade om jag kunde ta dom 2 nätterna, men jag sa nej direkt för jag har barna plus att jag fyller år en av dagarna....40 år....40 ÅR!!!!.....men hallå??....var har dom 40 åren tagit vägen? Kan inte vara möjligt att jag ska bli 40.
Jag kommer så väl ihåg när min mamma var 34...och hon var stenålders redan då......men jag minns knappt när jag själv var 34, och nu blir jag 40!!....
Undrar hur de känns för min mamma att hennes dotter fyller 40, jag menar de innebär ju att hon är mycket äldre...*S*

Nåja, jag antar att den dan jag blir 40 inte kommer att kännas ett dugg annorlunda än när jag var 39,5 eller 28.... i kropp och själ alltså....krämporna kommer ju smygande iallafall, oberoende av ålder.

Förresten, som en kompis sa till mej en gång, de var nog bland de enda kloka han sagt nån gång,  "Åldern är ju bara ett par siffror på ett papper"....och de är ju så sant så :-)

Nähä, undra om man ska göra nån nytta innan jobbet...jag som städar hela tiden, eller hur var de du sa Raskan??.....*asg*

Kram, och fortsatt trevlig helg på er :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback