Midsommar

Mycket foton blir de inte, har inte hittat nån kabel som passar min kamera än, att dom som tillverkar inte kan göra sakerna så allt passar med allt.....ni fattar vad jag menar :-)

Jag har iallafall fotat Amanda när hon var med och dansade runt Majstången här i Vansbro, vi åkte inte längre för vädret var väldigt växlande, dvs ena sekunden soligt och nästa sekund spöregn, så vi höll oss på hemmaplan, men vi fick se några knätofsar iallafall, närmare bestämt 6 st, ja fler karlar i folkdräkt var de inte på byn här. Men många barn var de som dansade och hoppade som grodor och de är väl huvudsaken när de är midsommar.

Sedan blev de glasstårta hemma hos Daniels bror, mumsigt gott och trevligt och på veranda under tak, eftersom de regnade en hel del.

På kvällen grillade vi såklart, ingen midsommar utan grillning, de blev grillspett med mycket gott på, självplock så man fick välja vad man ville ha, smartast så när de är många olika smaker i familjen.

Efter maten blev de en liten tur med båten, barna tjöt av glädje, tänk att de kan vara så kul att åka motorbåt, tyvärr blåste de så turen blev inte så lång, men de kommer ju fler dar.

Barna är nöjda med ledigheten än så länge, trots att vädret inte tillåtit nått badande än.....hoppas de blir varmt snart, hoppas de blir varmt snart.....men dom har fiskat från bryggan varje dag, men hittills har ingen fått nån fisk, men de roliga är att dom ger inte upp, dom gillar sina nya kastspön och dom har fått en väldigt snits på att kasta båda två....kan de vara blivande storfiskare jag fött upp?....iallafall Emil, för han kan stå där nere själv hur länge som helst.
Och ledsnar dom på fisket så är de krocket som gäller.... :-)

Ja som sagt, vi har de bra här nere, trots vädret, men nu hoppas vi på att de blir badväder snart.....inget sommarlov utan bad, eller hur? :-)

Kram


Kommentarer
Postat av: Nickan

Härligt i allafall med midsommar oavsett väder! Minns inte att det varit kanon en enda midsommar faktiskt! Minns alla år på Fröjdholmen i leran! Ha dè Vad åker ni för motorbåt?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback