Stugfunderingar....

Då har man påbörjat sin barn- och ledighets vecka då...eller lite mer än en vecka blir de ju....och de är så skönt.

Igår åkte vi upp till farfars sedan barna kommit från skolan, barnas "andra familj" var redan där uppe så vi åkte också dit för att se vad dom pysslade med, och där städades de och slängdes saker så de stog härliga till.....får dom fortsätta så här så är de snart beboeligt :-)

Jag mätte och fotade lite i sovrummet för vi ska höra med Daniel..."familjens" snickare :-)....om han kan bygga 2 våningssängar där, stugan är inte så stor så våningssängar är de mest praktiska. De finns många funderingar på hur vi ska fixa till de i stugan så de blir så bra som möjligt, till inte allt för högt pris, och de är inte alltid så lätt, men de lär ju ordna sej de också.

Badrummet ser för hemskt ut, så där måste vi nog byta ut allt.....huset har ju stått tomt i flera år, och innan dess var de 2 ungkarlar som bodde där...."say no more"......närå...*S*...jag skojar bara, jag menar inte att de ser hemskt ut bara för att de bodde ungkarlar där, men ni kanske förstår vad jag menar.....
Så nu behöver vi toalettstol, tvättställ och duschkabin.....

Och sen behöver vi ny kyl och frys.....och en gungställning.....och kanske lite mera saker också.....så är de nån som har nått till övers så är de bara att höra av sej :-)
Ja utemöbler kanske....porslin, glas, bestick...osv.osv

Ja gud ja, de behövs som sagt lite av varje....men vi tar väl lite pö om pö.....

Tog ett kort på utsikten också.....e de inte vackert så säg? :-)

                    

Kommentarer
Postat av: Jannike

Ja vilka vyer.... är det i Borgvattnet eller???



Kram!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback