Ja se de snöar....

japp, de gör de och hur kul är de på en skala....i min ålder typ inte alls, iallafall inte när de slaskar bort på en gång, för de gör de här nere i Vansbro just nu.
Funderade iallafall på att bli björn, när jag såg vädret i morse, och gå i ide, me n den idén röstades ner av barna och Daniel, jag som tyckte den var helt briljant!!...*S*
Men de känns nog bättre när snön kommit och lagt sej, så man vet att de är vinter och man vet vad man ska ha för kläder på sej, istället som nu när de är varken eller.

Så vad hände igår då?...första dan på lovet?.....inget speciellt egentligen, vi var ute och lekte lite, "Under hökens vingar kom" och "Tåget är försenat"....och så fick Daniel en spik i foten....jajamänsan, han kan han...så idag haltar han lite lätt, men stelkrampssprutan tog han redan i fjol när han hade fått en SPIK I FOTEN.....förstår inte hur han lyckas, för så stora fötter har han inte....

Senare idag kommer tjejerna hem, får se vad dom har på schemat då....har hört glunkas att dom spånat lite på saker vi ska göra, och också lite pyssel för barna, spännande :-)

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback